Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τι είπε ο Θόδωρος στον Αλέξη για τα προβλήματα του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στα πλαίσια των συναντήσεων του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η οποίες έγιναν στο Μέγαρο Μαξίμου με βουλευτές κατά περιφέρεια, ο Θ. Παραστατίδης παίρνοντας πρώτος τον λόγο, επικέντρωσε την τοποθέτησή του κατ αρχήν στα καθημερινά και απλά προβλήματα των πολιτών που δεν βρίσκουν τη λύση τους με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται.


Τόνισε ιδιαίτερα την προσδοκία των πολιτών να επισπευτούν οι διαδικασίες, προκειμένου να εντοπιστεί ο παράνομος πλουτισμός και η πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Επίσης, πρότεινε στον Πρωθυπουργό να δρομολογηθούν οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία Ειδικής Φορολογικής Ζώνης κατά μήκος της μεθορίου και στις περιοχές όπου υπάρχουν υποδομές, ως κίνητρο για τις επιχειρήσεις, ώστε να μη συνεχίζεται η φυγή τους σε όμορες χώρες, αλλά και την επιστροφή όσων έχουν μετακομίσει εκτός της χώρας μας, λόγω του υψηλού φορολογικού συντελεστή.

Τέλος, έθεσε τη σύνδεση του οδικού άξονα Κιλκίς-Θεσσαλονίκης, του οποίου η ολοκλήρωση καθυστερεί εδώ και πολλά χρόνια, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός πληθυσμός.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου σε πολλά σημεία ζητήθηκαν διευκρινήσεις από πλευράς του Πρωθυπουργού, οι οποίες και δόθηκαν, ελπίζοντας πως ορισμένα απ΄ αυτά να αντιμετωπιστούν άμεσα και τα υπόλοιπα να ενταχθούν στο γενικό σχεδιασμό για την ανάκαμψη της οικονομίας και ανασυγκρότηση της χώρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.