Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Ο Προεδρεύων της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ιωάννης Τραγάκης, για τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου του Κόμματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση και επιβεβαιώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διαδικασία παρουσιάσθηκαν κάποια τεχνικά θέματα που αντιμετωπίσθηκαν επιτυχώς, γι’ αυτό χρειασθήκαμε και περισσότερο χρόνο.

Μην ξεχνάτε ότι τρεις λειτουργίες έκανε η Επιτροπή μας: Έκανε τη λειτουργία των εφορευτικών επιτροπών, τη λειτουργία των Προέδρων, δηλαδή των δικαστικών για τις Εθνικές Εκλογές και την επιβεβαίωση που γίνεται από τα Πρωτοδικεία. Αυτός ήταν και ο λόγος για την καθυστέρηση.

Επί εγκύρων ψηφοδελτίων 404.078, έλαβαν:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: 39,8% ήτοι 160.823 ψήφους

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: 28,5% ήτοι 115.162 ψήφους

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: 20,3 % ήτοι 82.028 ψήφους

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: 11,4 % ήτοι 46.065 ψήφους


Προσκαλώ, αλλά και παρακαλώ τους 400.000 και πλέον Νεοδημοκράτες που προσήλθαν στις κάλπες για να ασκήσουν το ανώτατο δημοκρατικό τους δικαίωμα, για την εκλογή Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, να το επαναλάβουν και στις 10 Ιανουαρίου 2016.

Για να αποδείξουν ότι η Νέα Δημοκρατία είναι εδώ ενωμένη και δυνατή για να ανταποκριθεί στον εθνικό της ρόλο σε μία δύσκολη συγκυρία για το καλό της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.