Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Πετυχημένος ο χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 ο χορός του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Υποστηρικτών του Κ.Κ.Σ. στο κέντρο Θέατρο, με τη συμμετοχή 300 και πλέον ατόμων.

Ο πρόεδρος του Κέντρου κ. Θωμαϊδης Παύλος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε στους στόχους της χρονιάς που έρχεται με κυρίαρχο την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κτιρίου του Κέντρου με δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωσή μας οι βουλευτές του νομού κ. Παραστατίδης Θ. και Γεωργαντάς Γ. , οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλκίς κ. Πιπερίδης Άκ., Τσαντάκης Δ. και Νικολαϊδης Αιμ., η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς και μέλος του ΔΣ του ΚΚΣ κα Τσοπούλου Μ., η Πρόεδρος του Οργανισμού ΑΠΠΠΒΣ Δ. Κιλκίς κα. Ζιούτα-Γιαννακούλα Κ, η πρόεδρος του Συλλόγου «βηματίΖΩ» και μέλος του ΔΣ του ΚΚΣ, κα Καράμπαγλη Ευθ., το μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Κιλκίς, κα Κοβλακίδου Σ., η πρόεδρος του συλλόγου ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ κα. Κουρουζίδου Χ., η πρώην πρόεδρος του ΚΚΣ κα Πάκα Κ. καθώς και εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Λεβεντοχωρίου, Μαυρονερίου, Αποστόλων και Πικρολίμνης.

Στο σημείο αυτό θα ήταν παράλειψη μας αν δεν ευχαριστούσαμε τους καλλιτέχνες Παύλο Δραμινό, Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη, Βαγγέλη Ιντζεβίδη, Μιχάλη Σιώπη, Λάζο και Ιορδάνη Σαλονικίδη, Νικόλαο Τσαμπαζάκη, Μιχάλη Κετικίδη, Γιώργο Γεωργό, Δημήτρη Δαμιανίδη και Γιώργο Αντωνιάδη που αφιλοκερδώς πλαισίωσαν την εκδήλωση και χωρίς τη συνεργασία τους θα ήταν αδύνατη η επιτυχία της βραδιάς, καθώς και όλους τους χορηγούς μας που κάλυψαν με τις προσφορές τους τη λαχειοφόρο αγορά μας.

Τέλος από τη λαχειοφόρο αγορά δεν έχουν επιδοθεί ακόμα τα δώρα που αντιστοιχούν στους κατόχους των λαχνών με νούμερα 2255 (δωροεπιταγή 50 € από τα Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας»), 2094 (10 κιλά φασολάκια προσφορά από την TORRE) και 1967 (2 κιλά μέλι και μια κεραλοιφή). Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων λαχνών παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (2341029390/20733) έως την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.