Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Όλα έτοιμα για τις αυριανές εσωκομματικες εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας
Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, ολοκλήρωσε την προετοιμασία και είναι όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία ανάδειξης Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.
Μετά από μια δίμηνη διαδικασία εντατικής προεργασίας, εξαντλητικού αλλά γόνιμου διαλόγου αλλά και απόλυτης τήρησης του Καταστατικού του κόμματος, τα μέλη της ΚΕΦΕ με άψογη συνεργασία συνέβαλαν αποφασιστικά και με άμεσο τρόπο στην αντιμετώπιση των πολλών και δύσκολων προβλημάτων που ανέκυψαν. 

Η ΚΕΦΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, κυρίως τα στελέχη και τους υπαλλήλους της Νέας Δημοκρατίας και όσους βοήθησαν προκειμένου να έλθει σε πέρας το μεγάλο οργανωτικό εγχείρημα της εκλογής Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΚΕΦΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να συμμετάσχουν συμβάλλοντας στην επιτυχία της εκλογικής διαδικασίας. Και από την επομένη, ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη για να κάνουμε την Παράταξή μας ακόμη πιο δυνατή, πρώτη δύναμη.

Υπενθυμίζουμε χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία της Κυριακής:

Ψηφίζεις σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο την ημέρα των εκλογών. 

Μπορείς να δεις όλα τα εκλογικά κέντρα σε Ελλάδα και εξωτερικό στην επίσημη ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας nd.gr ή να ενημερωθείς από τις κατά τόπους Τοπικές και Νομαρχιακές Οργανώσεις (ΝΟΔΕ). 

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του υπουργείου Εσωτερικών. 

Πριν κάποιος ψηφίσει συμπληρώνει αίτηση επαναβεβαίωσης/ εγγραφής μέλους υπογράφοντας σχετική δήλωση με τα στοιχεία του. 

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη επίσημου αποδεικτικού δημοσίου εγγράφου για ταυτοπροσωπία (Αστυνομική Ταυτότητα, Δίπλωμα οδήγησης, Διαβατήριο). 

Το αντίτιμο συμμετοχής είναι 3 ευρώ. 

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, ψηφίζεις στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισες την πρώτη φορά, χωρίς κανένα αντίτιμο συμμετοχής. 

Σε περίπτωση διεξαγωγής δεύτερου γύρου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο. 

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου