Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Έκτη αγωνιστική: Νικηφόρο σερί για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Την έκτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε χθες η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς κερδίζοντας άνετα τον ΠΑΟ Κεντρικού στην Τέρπυλλο.
Το σκορ άνοιξε νωρίς στο 6’ λεπτό με πλασέ από την μικρή περιοχή στην κίνηση από τον Αποστολίδη. Έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο χάνοντας όμως και οι δύο ομάδες ευκαιρίες για να μεγαλώσει το σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος ανέβασε την απόδοσή του, βοηθούμενος βέβαια και με το καταπληκτικό από 45 μέτρα γκολ φάουλ από τον Ντουντούκη στο 47’ του αγώνα. 

Πριν καλά καλά προλάβει να αντιδράσει το Κεντρικό στο 54’ και πάλι ο Ντουντούκης σε ένα υπέροχο σλάλομ από το κέντρο του γηπέδου και δεξιά, αφού πέρασε 5 αντιπάλους του, βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα όπου ανετράπη από τον τελευταίο αμυντικό και στην συνέχεια ο ίδιος ευστόχησε στο πέναλτι και έγραψε το 3-0. 

Στην ουσία το παιχνίδι έληξε σε εκείνο το λεπτό με τον Αλέξανδρο να χάνει και 3 ακόμη σημαντικές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Έτσι τώρα παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και θα συνεχίσει να βρίσκεται αν δεν υποτιμήσει το επόμενο "πονηρό" αγωνιστικά παιχνίδι με την ουραγό Βάθη στην έδρα της. Ξεχώρισαν με την απόδοσή τους εκτός από τον Ντουντούκη και οι Βασιλειάδης, Ψωμιάδης, Σαρηγιαννίδης, Νικολαίδης, Μπαρχουνταρασβίλι και Τσιμπούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.