Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

"Ο κ. Φίλης με τις θέσεις που εκφράζει δεν τιμά το αξίωμά του"

Υπογράφει ο Νικόλαος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
"Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έχει ψηφιστεί ομόφωνα από τη βουλή των Ελλήνων, ο κ. Φίλης δεν αποδέχεται τον όρο γενοκτονία προφασιζόμενος επιστημονική γνώμη.Με την θέση του αυτή εκθέτει και τον εαυτό του και τον πρωθυπουργό που τον τοποθέτησε και εμμέσως προσβάλλει τους ξένους ηγέτες και τα ξένα κοινοβούλια, που με δηλώσεις και ψηφίσματα έχουν αναγνωρίσει την εξόντωση των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής ως γενοκτονία. 

Επίσης η Διεθνής Ένωση Ακαδημαϊκών για την Μελέτη των Γενοκτονιών που έχει έδρα τις ΗΠΑ χαρακτηρίζει ως γενοκτονία το έγκλημα των νεοτούρκων και κεμαλικών κατά των Ελλήνων του Πόντου και της Ανατολής. 

Ο κ. Φίλης με τις θέσεις που εκφράζει δεν τιμά το αξίωμά του...

Υπάρχει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ΑΝ.ΕΛ αλλά αυτές είναι οι μεγάλες διαφορές μεταξύ μας, δέν πιστεύουν από το ΣΥΡΙΖΑ σε τίποτε πατριωτικό, για αυτό είναι η άποψη του Φίλη περί μη γενοκτονίας τών ποντίων, όταν μάλιστα πολλές χώρες της υφηλίου έχουν αποδεχθεί την γενοκτονία των ποντίων απο τους Τούρκους. 

Ακόμα και άν φύγει αυτός κάποιος άλλος απο το Σύριζα θα πάρει τέτοια θέση, όπως έχει γίνει επανειλημμένα, για τα βιβλία, για την ιστορία, για την θρησκεία μας. 

Νά ευχόμαστε να υπάρχει ο Κύριος Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ μέσα στήν συγκυβέρνηση, είναι ΑΥΤΟΣ που κρατάει τον διασυρμό από κάτι σάν τον Φίλη περί πατριωτισμού και θρησκείας της χώρα μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.