Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Διεθνές πρωτάθλημα αυτοάμυνας στο Κιλκίς

Θεσμός πλέον τα πρωταθλήματα που διοργανώνει ο Α.Σ Σωκράτης, σε συνεργασία με το Kinesis Fight Club κάθε χρόνο στο Κιλκίς.

Στις 25 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Victoria, πραγματοποιήθηκε Διεθνές Πρωτάθλημα Αυτοάμυνας υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας ISDO (International Self Defense Organization) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αυτοάμυνας Ε.Ο.Α.

Στο κάλεσμα αυτό συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τις γειτονικές μας χώρες, με αποτέλεσμα οι συμμετοχές των αθλητών να ξεπερνούν τις 200.

Το αγωνιστικό στυλ ήταν το Kyokushin και υπήρξε και αγώνας επίδειξης Kick Boxing από αθλητές του KInesis Fight Club, τον Στάθη Ασίκη και τον Χάρη Πιπερίδη. Οι αθλητές του Kinesis που συμμετείχαν ήταν οι Καλαμπουρτζής Αθανάσιος, ο Νικολαΐδης Μάκης, ο Σιδηρόπουλος Δημήτρης, ο Σοατζόγλου, ο Γραμμενούδης Χρήστος, η Μιλεούνη Ερμιόνη, ο Τριανταφυλλίδης Γιώργος, ο Νάκος Χαράλαμπος, ο Σακαλάκης Πέτρος, η Ιωαννίδου Χρύσα, ο Νίκογλου Σαράντης, ο Τριανταφυλλίδης Διογένης, ο Ρωμανίδης Ραφαήλ και ο Φωκάς Χρήστος με γενικό απολογισμό μεταλλίων 4 χρυσά και 5 ασημένια και 3 χάλκινα.

Οι κατηγορίες ξεκινούσαν από την ηλικία των 5 ετών και έφταναν έως και αυτή των βετεράνων, άνω των 40.

Οι διοργανωτές των αγώνων θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα τους χορηγούς των αγώνων, την εταιρία καλλυντικών Bionike, την Αυγοδιατροφική, την εταιρία Χατζηγεωργιάδη (ενοικίασης οπτικοακουστικών συστημάτων), την Power Spine System (αποκατάσταση τραυματισμών σπονδυλικής στήλης),το Beer House Art Café και φυσικά τον μέγα χορηγό της εκδήλωσης, το Γυμναστήριο Kinesis. Επίσης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το ξενοδοχείο VICTORIA για την άψογη φιλοξενία στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου