Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015

Δραστηριότητες της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών ν. Κιλκίς για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2015

Παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο γλάρος» του Τσέχωφ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κάθοδος του συλλόγου στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου με σκοπό την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο γλάρος» του Τσέχωφ σε σκηνοθεσία Γ. Βούρου στο θέατρο της «Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών». Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας ακολούθησαν στη μαγεία αυτού του κλασικού έργου του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου.


Εκδήλωση για τα 20 χρόνια προσφοράς του συλλόγου
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς με αφορμή τα 20 χρόνια προσφοράς της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, διοργανώνει μια εκδήλωση την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του συλλόγου (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος), για να μοιραστεί μαζί σας νοσταλγικές στιγμές με τη συνοδεία ζωντανής μουσική.

Ψυχαγωγική εκδρομή στην « Ονειρούπολη » της Δράμας
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο « Άγιος Τρύφωνας» διοργανώνουν μονοήμερη εκδρομή στην «Ονειρούπολη» της Δράμας την Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου.

Διήμερο εργαστήρι για την τεχνική του ντεκουπάζ
Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς διοργανώνει ένα διήμερο εργαστήρι για τα μέλη της για κατασκευές σε γυαλί με την τεχνική του ντεκουπάζ, την Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου και την Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου από τις 7.00 μ.μ. μέχρι τις 9.00 μ.μ. στο χώρο του εντευκτηρίου της (Μητροπόλεως 11, 3ος όροφος).

Υπεύθυνη του εργαστηρίου θα είναι η κα Μικέτ Καλφοπούλου.

· Συμμετοχή στο « Χριστουγεννιάτικο χωριό » του Δήμου Κιλκίς:

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς θα συμμετέχει με εργαστήρι κατασκευών στα σπιτάκια του «Χριστουγεννιάτικου χωριού» το Σάββατο, 19 και την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου από τις 5.00μ.μ. μέχρι τις 8.00μ.μ. Προσκαλούμε τα μικρά και μεγάλα παιδιά να έρθουν και να αφεθούν μαζί μας στη μαγεία των Χριστουγέννων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου