Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

CSI Gallikos: Το μοναδικό δωμάτιο απόδρασης στο ν. Κιλκίς

Η νέα μόδα στην βιωματική διασκέδαση για τους νέους και όχι μόνο είναι τα δωμάτια απόδρασης και στον νομό Κιλκίς υπάρχει πλέον το μοναδικό δωμάτιο απόδρασης, το CSI Gallikos!

Τι είναι όμως τα δωμάτια απόδρασης;
Τα δωμάτια απόδρασης (escape rooms) είναι μια εναλλακτική μορφή διασκέδασης που έχει κατακτήσει μια σημαντική μερίδα του κόσμου στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Πρόκειται για χώρους ειδικά διαμορφωμένους ώστε να μπορούν μέσα σε 60 λεπτά να κάνουν τους παίκτες να γίνουν ζωντανοί πρωταγωνιστές της ιστορίας που έχει να τους πει το δωμάτιο! Μια σειρά από στοιχεία, γρίφους, κωδικούς, εικόνες, λουκέτα,κλειδιά και πολλά άλλα μπορούν να οδηγήσουν στην λύση του μυστηρίου και εν τέλει στην απόδραση! Οι παίκτες μπαίνουν στα δωμάτια σε ομάδες των 2 εώς 4 ατόμων και με σωστή συνεργασία προχωρούν βήμα βήμα προς την έξοδο που είναι και η επισφράγιση της επιτυχίας τους!

Ποια είναι η ιστορία του CSI Gallikos;
Ένας/μια παγκοσμίως διάσημος/μη κλέφτης διαμαντιών έχει χαθεί από τα ίχνη της αστυνομίας όλου το πλανήτη... Όμως ένας φιλότιμος αστυνομικός στο αστυνομικό τμήμα του Γαλλικού είναι πολύ κοντά στο να τον/την ανακαλύψει... Δυστυχώς, το τμήμα κλείνει για οικονομικούς λόγους.... Η υπόθεση θα μείνει εκεί; Ήρθε η ώρα μια επίλεκτη ομάδα από το CSI να λύσει το μυστήριο! Θα τα καταφέρεις;

Για να ζήσεις την ξεχωριστή αυτή εμπειρία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φτιάξεις μια ομάδα 2 εώς 4 ατόμων, να κάνεις την κράτηση σου στην σελίδα του παιχνιδιού στο facebook (Δωμάτιο απόδρασης CSI Gallikos) ή τηλεφωνικά στο 6989096709 και να έρθεις στο χώρο του Μ.Π.Σ Γαλλικού “Ο Εχέδωρος”!

Το παιχνίδι λειτουργεί με την υποστήριξη του Μ.Π.Σ Γαλλικού “Ο Εχέδωρος”.
Σελίδα στο Facebook: Δωμάτιο απόδρασης CSI Gallikos

Youtube video: https://youtu.be/AtpZsuWCtlQ

Κριτικές από επισκέπτες:
“Τέλειο! Δούλεψε το μυαλό μας μετά από καιρό... Το συνιστώ σε όλους!” (Σοφία)

“Τρομερά ενδιαφέρον και διασκεδαστικό!” (Έλλη)

“Όχι απλά υπέροχο... Τρομερό! Όποιος δεν έχει μπει, καλά θα κάνει να παίξει!” (Φώτης)

“Πέρασα super!” (Αντωνία)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.