Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη συνάντηση της βιωματικής ομάδας ψυχικής ενδυνάμωσης εκπαιδευτικών με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου

Με ενθουσιασμό ανταποκρίθηκαν οι εκπαιδευτικοί στην πρώτη συνάντηση της βιωματικής ομάδας ψυχικής ενδυνάμωσης με συντονίστρια την ψυχολόγο Έλλη Φρεγγίδου, M.Sc.. Η ομάδα εκπαιδευτικών διοργανώνεται από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια της υπευθύνου του Καρολίδου Σωτηρίας σε συνεργασία με την Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών του Νομού Κιλκίς και το Σύλλογο Επιστημόνων Κεντρικής Μακεδονίας «Αριστοτέλης» - Φορέα του Λαϊκού Πανεπιστημίου Κιλκίς και Παιονίας.

Στόχος της, η ανάπτυξη συνεργατικών δεξιοτήτων και τεχνικών επικοινωνίας, η διαχείριση συγκρούσεων, η οριοθέτηση και η ανταλλαγή εμπειριών. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση, οι εκπαιδευτικοί είχαν τη δυνατότητα να διατυπώσουν τις δικές τους απόψεις, να εκθέσουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες και προβληματισμούς και να ενημερωθούν για επίκαιρα ψυχοκοινωνικά θέματα.

Οι ομάδες συνεχίζονται κανονικά στην Πολιτιστική Εταιρεία Εκπαιδευτικών του Νομού Κιλκίς, Μητροπόλεως 11, σε δεκαπενθήμερη βάση και τις ώρες 17.30 – 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου