Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

«Επίσκεψη του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ κ. Antonio Guterres στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφυγικών Ροών στον Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων»

Στις 11 Οκτωβρίου 2015, ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Antonio Guterres πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες φιλοξενίας των νεοεισερχόμενων προσφύγων και μεταναστών.
Κατά την περιήγησή του στο Κέντρο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους και εκπροσώπους Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. 

Συγκεκριμένα, τον υποδέχθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, η Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, ο Γενικός Γραμματέας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής κ. Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γεώργιος Καμίνης κ.α. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, κλιμάκιο του Ε.Ε.Σ., με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιο Αυγερινό. 

Η πρόσκληση έγινε ως ένδειξη αναγνώρισης προς τον Ε.Ε.Σ. για την υποστήριξη που παρείχε στη λειτουργία του Κέντρου, δεδομένου ότι ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός ήταν παρών σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε καθημερινή βάση, και συνεχίζει να συνδράμει στη λειτουργία του με τη διάθεση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.