Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Νικηφόρος Χριστοφορίδης: "Ήρθε η ώρα του Λεβέντη!"

Νικηφόρος Χριστοφορίδης
Υποφ. βουλευτής ν. Κιλκίς
Αγαπητοί φίλοι και φίλες ήρθε η ώρα του Βασίλη Λεβέντη και της Ένωσης Κεντρώων.Στις 20 Σεπτέμβρη έπειτα απο πολλά επώδυνα έτη για τον λαό μας, βάζουμε τέλος στις αβάσιμες υποσχέσεις,τα ψεύτικα λόγια και τον παλαιοκομματισμό.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη απο νέους,καθαρούς και υπεύθυνους πολιτικούς με σοβαρές προτάσεις που θα εξυγιάνουν την χώρα απο την διαφθορά και θα την οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.Ωφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας ένα μέλλον με προοπτική!

Η 'Ενωση Κεντρώων είναι η μοναδική παράταξη που προτείνει σοβαρές και λογικές μεταρρυθμίσεις ώστε να σταματήσει ο κατήφορος της χώρας μας και να βγούμε απο το αδιέξοδο μέσω ενός πλήρους και ορθά καταρτιζομένου προγράμματος. Τι ζητάμε; Tο αυτονόητο! Να κοπούν οι παθογένειες και να εισέλθουν στη Βουλή έντιμοι πολιτικοί ώστε να αρχίσει η κάθαρση.

Αυτή είναι και η διαφορά μας απο τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες αρέσκονται στην παροχολογία και την λασπολογία.Οι θέσεις μας σε συνδυασμό με την πολύτιμη εμπειρία του προέδρου μας του κου.Βασίλη Λεβέντη είναι εγγύηση για το μέλλον της χώρας!

Έχω την τιμή να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου με την Ένωση Κεντρώων και σας καλώ στις 20 Σεπτέμβρη να μας εμπιστευτείτε...για το Κιλκίς μας...για την Ελλάδα μας! Ήρθε η ώρα να γράψουμε ιστορία! Ήρθε η ώρα του Λεβέντη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.