Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εύκολο απόγευμα για τον Εθνικό Νέου ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ

Εύκολο απόγευμα για τον Εθνικό Νέου ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ο οποίος υπέταξε με 5 - 0 έναν καλό μόνο για ένα ημίχρονο Ατρόμητο Παλαιού Αγιονερίου και τώρα σειρά παίρνει ο επόμενος αντίπαλος (Δόξα Γερακαριού) την Κυριακή το απόγευμα για την τρίτη φάση του κυπέλλου ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.
Ο Εθνικός είχε την ευτυχία σήμερα να έχει στις τάξεις της έναν ... ΥΨΗΛΟ όνομα και πράγμα καθώς ο υψηλόσωμος μεσοεπιθετικός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την ομάδα του νομού μας και της χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Δ.Υψηλός άνοιξε το σκορ στο 50΄ και στο 60΄ διπλασίασε τα τέρματα του αλλά ταυτόχρονα και της ομάδας δίδοντας άλλον αέρα στο μελαγχολικό τοπίο λόγω βροχής και συννεφιάς γήπεδο του Νέου Αγιονερίου.

Από εκεί και πέρα ο πολύ καλός για ακόμη έναν αγώνα Ν.Μπούζουρας έγραψε στο 75΄ το 3 - 0 και όλα πλέον ήταν πολύ πιο εύκολα.

Δέκα λεπτά αργότερα ο δραστήριος Πεχλιβάνης διαμόρφωσε το 4 - 0 (ο σκόρερ είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 70΄ και στο 75΄ λίγο πριν σκοράρει ο Μπούζουρας δείχνοντας τις διαθέσεις του και ΄΄ζεσταίνοντας΄΄ τα πόδια του ώστε αργότερα να σκοράρει) και στο 89΄ ο Μητσιός σημείωσε το τελικό 5 - 0 για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Το σκορ αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα από την οποία ο Ατρόμητος Π.Αγιονερίου θα έχει να θυμάται το πρώτο μόνο 45λεπτο όπου και δυσκόλεψε την γηπεδούχο αλλά στην επανάληψη κατέρρευσε και παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών του Γ.Γεωργιάδη.

H ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ : (Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - προπονητής), ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΣ, ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ, ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ, ΥΨΗΛΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΣΤ. (80΄ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ), ΓΑΛΑΝΗΣ (73΄ ΚΑΡΑΣΙΜΟΣ), ΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.