Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

4.499.653 Ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς για αποζημιώσεις κτηνοτρόφων

Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης γνωστοποιεί στους Έλληνες κτηνοτρόφους ότι στο πλαίσιο του προγράμματος οικονομικών αποζημιώσεων και ενισχύσεων που προκύπτουν από την επιβολή κτηνιατρικών μέτρων εξυγίανσης του Ζωικού Κεφαλαίου, κατατέθηκαν στην Τράπεζα Πειραιώς 4.499.653 Ευρώ, για την κάλυψη των οικονομικών αποζημιώσεων έτους 2014.

Το ανωτέρω ποσό αφορά κυρίως αποζημιώσεις κτηνοτρόφων για ευλογιά, καταρροϊκό πυρετό, βρουκέλλωση και φυματίωση παραγωγικών ζώων και καλύπτει τις εκκρεμείς πληρωμές για αιτήματα που κατατέθηκαν περίπου μέχρι και τον Νοέμβριο του 2014.

Για τις αποζημιώσεις που αφορούν στο χρονικό διάστημα από το Δεκέμβριο του 2014 έως και σήμερα θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση για τους δικαιούχους από το ΥΠΑΠΕΝ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.