Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πέτρογλου: "Τελικά στις 25 Ιανουαρίου η ελπίδα ΔΕΝ ανέτειλε"

Υπογράφει ο
Τριαντάφυλλος Πέτρογλου
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε./Ν.Δ. Κιλκίς
- Τελικά στις 25 Ιανουαρίου
η ελπίδα ΔΕΝ ανέτειλε
- Ανέτειλε η αλαζονεία, ανέτειλε το ψέμα, ανέτειλε ο διχασμός
- Έδυσε κάθε ίχνος λογικής σ' αυτήν τη χώρα



Η “πρώτη φορά αριστερά” κατάφερε μέσα σε επτά μήνες να αποδείξει πόσο δίκιο είχε ο ελληνικός λαός που της γυρνούσε την πλάτη επί δεκαετίες. Οι “Σύντροφοι” που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους επιμένουν ότι μπορούν να συνεννοηθούν με την κοινωνία.


Και σαν να μην έφτανε αυτό επαίρονται ότι εκπροσωπούν το “ΝΕΟ”.

Πράγματι, είναι νέα και καινοφανής η διεθνής και ευρωπαϊκή απομόνωση.

Είναι νέος ο φόβος της δραχμής

Είναι νέο ένα δημοψήφισμα χωρίς εμπεριστατωμένη συνταγματικά και ειδικά ορισμένη αιτιολογία που εν μέσω θέρους οδήγησε σε κοινωνική αστάθεια

Είναι νέο οι κλειστές τράπεζες και οι κεφαλαιακοί περιορισμοί (capital controls) που σβήνουν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κλάδο

Είναι νέα στα πολιτικά χρονικά η αναζήτηση διακαώς της αυτοδυναμίας και της απομόνωσης του πολιτικού συστήματος την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απαιτεί συνεννόηση του πολιτικού συστήματος

Είναι συνταρακτικό νέο ότι η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα

Είναι νέο ότι η Αριστερά βαφτίζει τα τραγικά της λάθη εμπειρία ενώ τα λάθη των άλλων ραγιαδισμό, υποτέλεια, γερμανοτσολιαδισμό και προδοσία

Αυτό το νέο λοιπόν εμάς μας ξενίζει, δεν μας εκφράζει το χαρίζουμε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους εξαρτημένους δορυφόρους του.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ διαχρονικά άλλωστε εκπροσωπούσε την ενότητα όλων των Ελλήνων, την σταθερότητα της χώρας και την συνεργασία όλων των υγιών πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων σε ευρωπαϊκή πορεία.

Η παράταξή μας ιστορικά δικαιώθηκε για ακόμα μία φορά. Αυτό όμως δυστυχώς πλέον δεν σημαίνει τίποτα. Πρέπει με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια όλων των πολιτών ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης να επαναφέρουμε το βιοτικό , κοινωνικό και οικονομικό μας επίπεδο εκεί που μας αξίζει. Και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελεί εγγύηση γι αυτό.

Στις σειρήνες του λαϊκισμού η παράταξή μας ανέκαθεν είχε όπλο την αλήθεια.
Στην σκληρή αλήθεια επιμένει και τώρα χωρίς φρούδες και πομπώδεις υποσχέσεις αλλά με αισιοδοξία και εμπιστοσύνη στον ελληνικό πρωτογενή τομέα, στην ναυτιλία, στον τουρισμό , στην επιχειρηματικότητα και την ιδιωτική πρωτοβουλία.

Γιατί μόνο έτσι μπορεί να ανατείλει η αληθινή, η αχρωμάτιστη ελπίδα για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας. Για μείωση του υδροκέφαλου κομματικού κράτους και των πελατειακών σχέσεων.

Χρειάζεται πλέον εθνική και όχι κομματική προσπάθεια ,κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κυβέρνηση με κορμό την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Γι αυτό σας καλώ την 20η Σεπτεμβρίου να προσέλθετε όλοι στις κάλπες μαζικά, με ψηλά το κεφάλι.

Στις 20 Σεπτέμβρη

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.