Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2015

Εκλογές 2015: Νομαρχιακή συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μετά από απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κιλκίς συνήλθε σε ολομέλεια η Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Κιλκίς. Αντικείμενο της συνεδρίασης ήταν η αποτίμηση της κατάστασης μετά την αποχώρηση πέντε μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής και η προετοιμασία για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 20-09-15.

Ο διεξοδικός διάλογος που αναπτύχθηκε μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε τον αγωνία όλων για τα συμπυκνωμένα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών, σε κυβερνητικό επίπεδο και εσωκομματικά και ταυτόχρονα επιβεβαίωσαν την στήριξή τους και την αποφασιστικότητα τους να παλέψουν με τον ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή επανόδου των δυνάμεων εκείνων, της διαφθοράς και της διαπλοκής, που κυβέρνησαν τον τόπο εδώ και 40 χρόνια, φέρνοντας την Ελλάδα στα πρόθυρα της καταστροφής.

Συζητήθηκε επίσης η σύνθεση του ψηφοδελτίου, θέτοντας την διαθεσιμότητά τους, πλέον των υπαρχόντων, οι σ. Καπνίδης Αναστάσιος, Λαζαρίδης Λάζαρος, Στεφανίδης Αντώνιος, Φούρας Πέτρος, και Παραδέλης Παναγιώτης.

Η πρώην Βουλευτής Αγαθοπόύλου Ειρήνη με γραπτή δήλωσή της προς την Νομαρχιακή Συνέλευση θεωρεί ότι, σε αυτόν τον αγώνα που δίνει η Αριστερά στο πλευρό των λαϊκών τάξεων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, μια Αριστερή Κυβέρνηση, έστω και σε μια τόσο μικρή χώρα σαν την Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη. Δηλώνει επίσης ότι θα συνεχίσει να δίνει την πολιτική της μάχη με το κόμμα από το οποίο ξεκίνησε, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα συμμετάσχει δε ενεργά, από όποια θέση της ζητηθεί από τα κεντρικά συλλογικά όργανα του Κόμματος.

Τέλος, αντικαταστάθηκαν τα αποχωρήσαντα μέλη της Νομαρχιακής από τους αναπληρωματικούς της τελευταίας εκλογικής διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου