Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Μουσικές παραστάσεις του «πόλις» στο Ράντζο Κιλκίς

Την Τετάρτη 19 και Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015, το καλλιτεχνικό σύνολο «η πόλις», θα κάνει δύο μουσικές παραστάσεις στο Ράντζο Κιλκίς.
Οι παραστάσεις θα περιλαμβάνουν:


- αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Λοΐζος, ο Σταύρος Κουγιουμτζής, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Απόστολος Καλδάρας και ο Άκης Πάνου,

- τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και

- ένα ειδικό αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό ποιητή και στιχουργό Κώστα Βίρβο.

Θα παίξουν οι μουσικοί: Αχιλλέας Σπυρλιάδης (πιάνο), Κώστας Χαραλαμπίδης (ακορντεόν), Αντώνης Μιχαηλίδης (κρουστά), Χρήστος Γιάκος (μπάσο), Σάκης Φωτιάδης (ντραμς,) Νίκος Σπυρλιάδης (ακουστική κιθάρα), Γιώτης Καραγεωργάκης (ηλεκτρική κιθάρα), Χρήστος Αποστολίδης (μπουζούκι) και Γιώργος Γεωργός (μπουζούκι).

Θα τραγουδήσουν οι: Κώστας Γραμματίκης, Βάσω Ελευθεριάδου, Νατάσα Καββαδία, Έφη Ναβροζίδου, Γιάννα Παγλαρίδου, Γιώργος Χαμουρούδης και Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Αφηγητές: Φιλιώ Καραλίδου, Όλγα Λαμπριανίδου.

Ώρα έναρξης 21:30 – Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.