Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ - Δεν θα δοθεί παράταση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Σε πέντε δόσεις θα πληρωθεί ο ΕΝΦΙΑ, όπως διευκρίνισε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 επισήμανε ότι ο εισπρακτικός στόχος των 2,65 δισ. ευρώ παραμένει.

Ο κ. Αλεξιάδης σημείωσε ότι ο υπολογισμός του φόρου θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των φορολογικών δηλώσεων. «Οι υπολογισμοί μας είναι να βγει μέσα στον Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη ώστε να έχουμε πέντε δόσεις στον ΕΝΦΙΑ» ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τις φορολογικές δηλώσεις, όπως είπε ο κ. Αλεξιάδης, έχουν υποβληθεί πάνω από το 80%. Τόνισε, δε, ότι δεν θα υπάρξει παράταση. Υπενθύμισε ότι η προθεσμία υποβολής λήγει στις 26 Αυγούστου.

https://oenet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.