Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

"Three Days to Kill", με τον Kevin Costner στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και η Ομάδα Εθελοντών για τη λειτουργία του θερινού κινηματογράφου σας προτείνουν στις 23,24 και 25 Ιουλίου να παρακολουθήσετε την ταινία “3 days to7 kill “ μια ταινία δράσης με τους Κέβιν Κόστνερ, Άμπερ Χερντ, Χάιλι Στάινφελντ, Κόνι Νίλσεν.
Στην ταινία "Three Days to Kill", ο Kevin Costner αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό της ταλαντούχας νεαρής Hailee Steinfeld και της εντυπωσιακής Amber Heard , σε παραγωγή και σενάριο του ευφάνταστου Luc Besson και σκηνοθεσία του McG (Nikita TV series). Ο συνδυασμός τους υπόσχεται μια επιβλητική ταινία δράσης με καταιγιστικό ρυθμό και πολλές ανατροπές.

Ο μυστικός πράκτορας Ιθαν Ρένερ (Κέβιν Κόστνερ) ανακαλύπτει ότι πάσχει από μια ανίατη ασθένεια και ότι έχει λιγότερο από έναν χρόνο ζωής. Λίγο πριν αποσυρθεί, αποφασίζει να αποκαταστήσει τη σχέση του με την εδώ και χρόνια αποξενωμένη κόρη του (Χέιλι Στάινφελντ), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει μια εξαιρετικά επικίνδυνη αποστολή στο Παρίσι, με αντάλλαγμα μια πειραματική θεραπεία που ίσως τον θεραπεύσει. 

Κινηματογραφικά, ο Μακτζί και ο Λικ Μπεσόν διακρίνονται για μια κάποια αναίδεια που, εμπορικά τουλάχιστον, δεν τους έχει βγει σε κακό: ανακατεύουν τη δράση με λίγη κωμωδία, μπερδεύουν τα είδη (κατασκοπικό, αστυνομικό και θρίλερ, αλλά και οικογενειακό δράμα) ποντάροντας σε τεχνολογικά προηγμένα κυνηγητά και θορυβώδεις εκρήξεις , διαλέγουν φωτογενείς τοποθεσίες και ηθοποιούς υψηλής αναγνωρισιμότητας.

Γενική είσοδος:3 ευρώ

Σας περιμένουμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.