Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ψωμιάδης προς Βεργίδη: "Είμαι βέβαιος πως θα συνεχίσεις το έργο του αείμνηστου Περικλή Κολότσιου"

Συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη απέστειλε ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙΔΑ Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης εκφράζει τη βεβαιότητα του πως ο κ. Βεργίδης θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου που τον εξέλεξαν και πως θα συνεχίσει το έργο του αείμνηστου προκατόχου του Περικλή Κολότσιου.
Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:


"Αξιότιμε κύριε Αντιπεριφερειάρχα,

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πανηγυρική εκλογή σου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

Η πλούσια εμπειρία σου στην Αυτοδιοίκηση, η αγάπη σου για τον τόπο, η αγωνιστικότητα, η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια σου αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία της αποστολής που αναλαμβάνεις.

Είμαι βέβαιος πως θα σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, θα δικαιώσεις τη ψήφο των συναδέλφων σου στο Περιφερειακό συμβούλιο, θα συνεχίσεις και θα διευρύνεις το έργο του αείμνηστου Περικλή Κολότσιου.

Καλή επιτυχία, καλή δύναμη! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.