Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Βρήκαμε τον εχθρό της πατρίδας γ@μω τη δημοκρατία μου!



Της Μέμας Τεμεκενίδου

Και πάνω που είχαμε λουφάξει στη γωνίτσα μας και περιμέναμε εμβρόντητοι τα νέα αριστερά μνημονιακά μέτρα, είδαμε το ¨φως το αληθινό¨.
Με τη βοήθεια των καναλιών και των πολιτικών μας, ή των πολιτικών και των καναλιών μας, δεν έχω διευκρινίσει ακόμη ποιοι κάνανε τη μεγάλη αποκάλυψη! Οι δημοσιογράφοι – εισαγγελείς ή οι πολιτικοί – λαγωνικά; μια φορά αποκαλύφθηκε μπροστά μας η πάσα αλήθεια!!



Για όλα τα δεινά της χώρας, ο μόνος που φταίει , είναι ο είρωνας, εμμονικός, αλαζόνας, αντιπαθητικά έξυπνος και ευφυής κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Αυτός ο τύπος με το σακίδιο, τη μηχανή, το σπινθηροβόλο βλέμμα και τη σνομπ συμπεριφορά. Ο παγκόσμια αναγνωρισμένος καθηγητής Οικονομικών μεν, αλλά ακατάλληλος για ¨λεπτούς χειρισμούς¨ στη διαπραγμάτευση με τις εταίρες δε! Ή τους εταίρους;;; Που απέναντι σ όσους ¨πολιτικοί¨ και ¨δημοσιογράφοι¨ της χώρας μας κάνανε μέχρι σήμερα κωλοτούμπες, ύψωσε το ανάστημα του και τους κοίταξε στα μάτια, απαιτώντας μια δίκαιη συμφωνία. Τώρα τι πα να πει δίκαιη μέσα σ όλη αυτή την απάτη….. δεν έχω άποψη.

Και άκουσον- άκουσον, αντί να πάει και να υπογράψει ¨οποιαδήποτε συμφωνία¨ όπως είπε η Ντόρα, αντί να πέσει στα γόνατα ικέτης της ελεημοσύνης των Ευρω-νταβαντσίδων μας, αντί να ζητήσει και καμιά μονάδα παραπάνω στα επιτόκια δανεισμού, για να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό στ αφεντικά….. έχει το θράσος να πάει και να ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ!! Έλεος ρεεεε! Από πού μας ήρθες εσύ;; δε βλέπεις τι κάνανε οι άλλοι τόσα χρόνια και πας να χαλάσεις την πιάτσα;;

Και όχι μόνο αυτό, είχε και πλάνο Βου το κ@λόπαιδο! Ναι ! όπως τα ακούτε! Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας που αντί να πάει να υπογράψει όποιο χαρτί του βάλουν μπροστά του, χωρίς να το διαβάσει φυσικά, να κάνει μια πιρουέτα και να έρθει εδώ να τα μπαλώσει όπως- όπως με τον κόσμο…. Βγάζει γλώσσα και έχει και plan b (που λέμε και στη γλώσσα των μνημονίων).

Που πας βρε Καραμήτρο;;; Και έχεις και το θράσος να εμπλέξεις σ αυτό το b και τον Αλέξη! Ότι τάχα γνώριζε! Δηλαδή σκέφτηκες ΚΑΙ να βγάλεις τη χώρα απ το ευρώ και να τη στήσεις στα πόδια της μετά απ αυτό ;;;; Α παπαπαπα! Ήρθε ο Αρμαγεδδών! Να μπούνε τέτοιες ιδέες στο λαό, ότι μπορεί να υπάρξει ζωή και στη μετά ευρώ εποχή … και ποιος μας πιάνει!

Καλά βρε πουλάκι μου αθώο, δε σου είπε κανείς ότι εδώ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ;;; και ότι ¨στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δε γίνονται και πράγματα που γίνονται, αλλά δε μολογιούνται ¨;; Ούτε ότι ΚΑΙ στην πρώτη φορά αριστερή Κυβέρνηση….. τα αξιώματα ΔΕΝ έχουν αλλάξει;;

1. Ο αυτοκράτωρ θα είναι πάντα στο απυρόβλητο, πόσο μάλλον όταν τον έχει επιλέξει η πέραν του ατλαντικού δύναμη.

2. Την ευθύνη για τα στραβά την έχουν πάντα αυτοί που παίρνουν το ρόλο τους στα σοβαρά.

3. Όταν βάλεις κώλο στην καρέκλα της εξουσίας, ξεχνάς τις Κομμουνιστικές ιδέες γιατί ¨δε συνάδουν με τα νέα δεδομένα¨.

4. Δεν αυτοσχεδιάζουμε ποτέ εναντίων των ¨θεσμών¨ κι αν το κάνουμε …. Δεν το παραδεχόμαστε ποτέ!

5. Και όχι ρε φίλε! Οι έλληνες πολιτικοί και δημοσιογράφοι, ΔΕΝ είναι εδώ για να υπερασπίζονται τα δίκια του ελληνικού λαού! Για να βάζουνε πλάτη στις απαιτήσεις των ¨καλών Ευρωπαίων και λοιπών δανειστών μας¨ βρίσκονται στις καρέκλες τους. Γιατί αν δεν το κάνουν, οι φίλοι μας δε θα ξέρουν τι να κάνουν τα φράγκα που έχουν και θ αναγκάζονται να τα δανείζουν μέσα στις χώρες τους, με πολύ μικρό επιτόκιο. Και δεν το θέλουμε αυτό εεε;;;

Και μ αυτά και με τ άλλα, ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ και για ποιο λόγο η ελληνική κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πλάνο βου, έπρεπε να υποκλέψει τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών της χώρας, από τους ΠΟΙΟΥΣ που τα έχουνε;;; και γιατί τα ΑΦΜ μας δεν τα έχει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ αλλά κάποιοι άλλοι;; ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ, αλήθεια;;

Ευτυχώς οι έλληνες βουλευτές και δημοσιογράφοι φροντίζουν να μη μας αγχώνουν με δευτερεύουσας σημασίας πράγματα και κατέθεσαν μήνυση κατά του κακού και επικίνδυνου Βαρουφάκη, που έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια και αξιοπιστία της Ελλάδος! Κι έτσι δε θα έχουμε καμιά εξεταστική επιτροπή στη Βουλή για τους Εφιάλτες που μας έφτασαν εδώ. Ούτε γι αυτούς που συνεχίζουν να μας κρατάνε το κεφάλι μέσα στο νερό , για να δούνε πόσο ακόμη αντέχουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.