Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Κιλκίς: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 26 Αυγούστου στο πρόγραμμα ''Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το Τ.Ε.Β.Α.''

Παρατείνεται έως την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων των ωφελουμένων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα ''Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)'' που υλοποιεί το υπ. Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης με τη χρηματοδότηση του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (Τ.Ε.Β.Α.) και με την υποστηρικτική συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς και του Δήμου Κιλκίς (Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας και ΚΔΕΚ).
Οι ωφελούμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση:

- στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) που στεγάζεται στο Δημαρχείο Κιλκίς (Γ. Καπέτα 17) κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τις 9:00 έως τις 14:00

(αρμόδια υπάλληλος Ε. Ντάνη)

- στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς – οδός Θεσσαλονίκης 5, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 14:00 (αρμόδιοι υπάλληλοι Μ. Καρατάντση, Α. Χριστοδούλου, Χ. Παρχαρίδης)

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν είναι:

- εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2014

- Ε1 φορολογικού έτους 2014

- Α.Μ.Κ.Α.

- αστυνομική ταυτότητα

- ΕΤΑΚ (ΕΝΦΙΑ 2014) εάν υπάρχει ακίνητη περιουσία

- κωδικούς πρόσβασης στο TAXIS

Ωφελούμενοι του προγράμματος θεωρούνται:

1. Ενήλικα φυσικά πρόσωπα (άγαμα, διαζευγμένα, σε διάσταση ή χηρεία)

2. Οικογένεια φυσικών προσώπων (ένα έγγαμο ζευγάρι ή ζευγάρι με σύμφωνο συμβίωσης με ή χωρίς εξαρτώμενα μέλη).

3. Εξαρτώμενα μέλη θεωρούνται: α. Άγαμα τέκνα (ανήλικα, ενήλικα έως 25 ετών που φοιτούν σε σχολές, ενήλικα έως 25 ετών, εγγεγραμμένα στα μητρώα του Ο.Α.Ε.Δ. ή υπηρετούν τη στρατιωτική θητεία β. φυσικά πρόσωπα με ποσοστό αναπηρίας 67% εφόσον είναι άγαμα, διαζευγμένα ή σε χηρεία (τέκνα, αδελφοί και αδελφές ενός εκ των δύο συζύγων) γ. ανιόντες δ. ανήλικα που στερούνται και των δύο φυσικών γονέων.

4. Άστεγοι.

Τα εισοδηματικά κριτήρια που έχουν τεθεί από το επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι 3.000ευρώ ετησίως για μεμονωμένα άτομα και 4.500 ετησίως για ζευγάρι προσαυξανόμενο κατά 1.500 ευρώ για κάθε ενήλικο εξαρτώμενο μέλος και 900 ευρώ για κάθε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.