Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Σισμανίδη και Τονικίδη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς Ηλ. Μπόλο

Με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κιλκίς κ. Ηλ. Μπόλο είχαν συνάντηση ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημ. Σισμανίδης και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Π. Τονικίδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Ιουνίου ως συνέχεια της πρότασης που είχε καταθέσει ο κ. Τονικίδης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.
Στην εν λόγω συνεδρίαση ο κ. Τονικίδης είχε αναφερθεί στους αυστηρούς ελέγχους των αστυνομικών οργάνων κυρίως σε επιχειρήσεις εστίασης και αναψυχής. Έλεγχοι οι οποίοι δημιουργούν και προσθέτουν περαιτέρω προβλήματα στον ήδη δοκιμασμένο σκληρά επιχειρηματικό κλάδο. Στην ίδια συνεδρίαση ο επικεφαλής της παράταξης ¨Κιλκίς – Δήμος Αξιών¨ είχε προτείνει την συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή από κοινού με τον Δήμαρχο Κιλκίς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και σαφούς πρόθεσης για εξεύρεση κοινού τόπου. Ο κ. Π. Τονικίδης περιέγραψε το ζήτημα με την ιδιότητα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, ο οποίος γίνεται αποδέκτης των παραπόνων των επιχειρηματιών του κλάδου αναψυχής. Επιχειρηματίες οι οποίοι είναι μέλη του Επιμελητηρίου και οι οποίοι λόγω της κρίσης και των πολλών προστιθέμενων υποχρεώσεων αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες ακόμη και για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους. Τη σύμφωνη άποψή του για το θέμα κατέθεσε ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Σισμανίδης. 

Τόσο ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου όσο και ο Δήμαρχος Κιλκίς δεν αμφισβήτησαν την ανάγκη των ελέγχων που επιτάσσει η σχετική νομοθεσία. Πλην όμως η εξάντληση κάθε ορίου αυστηρότητας στην παρούσα συγκυρία αυξάνει τα μεγάλα προβλήματα που ήδη αντιμετωπίζουν όλοι οι επαγγελματίες. Οι επιχειρηματίες του κλάδου αναψυχής – εστίασης ασφαλώς και δεν έχουν απαίτηση ελεγκτικής ασυλίας, πλην όμως ταλαιπωρούνται από την συνεχή εντατικοποίηση.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε η πρόθεση από όλες τις πλευρές για συνεννόηση σε εποικοδομητική κατεύθυνση προς διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας του τόπου. Συμφωνήθηκε η διατήρηση τακτικής επαφής μεταξύ όλων των πλευρών καθώς και η διατήρηση ενός διαύλου διαρκούς επικοινωνίας, αλληλοπληροφόρησης και συντονισμένης δράσης για την επίλυση όσων προβλημάτων προκύπτουν.


* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.