Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Μήνυμα Γκουντενούδη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


"Η φυσική μας κατοικία εδώ και εκατομμύρια χρόνια, βρίσκεται σε κίνδυνο, το περιβάλλον, ο φυσικός πλούτος και οτιδήποτε μας περιβάλλει και μας δίνει ζωή έχουν αλλοιωθεί.

Αυτή η μέρα, έχει θεσπιστεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1972 για να μας θυμίζει την ανησυχητικά αυξανόμενη υποβάθμιση τόσο του φυσικού όσο και του ανθρωπογενούς περιβάλλοντος.

Για εμάς, τους εκπροσώπους των δημοτών, είναι χρέος μας να κατευθύνουμε όλες τις προσπάθειες των δημοτικών υπηρεσιών προς την προστασία του, την εξασφάλιση υγιεινών συνθηκών ζωής για τους πολίτες μας.

Ήδη έχουμε προσανατολίσει τις προσπάθειές μας στη διαδικασία θεσμοθετημένων εθελοντικών δράσεων για την προστασία του φυσικού μας πλούτου, την ενημέρωση του κοινού μέσω ημερίδων, την ανακύκλωση αλλά και την ορθή διαχείριση των στερεών αποβλήτων με σύγχρονες μεθόδους όπως η κομποστοποίηση.

Αν δεν σκεφτούμε το περιβάλλον που ζούμε και κινούμαστε ως την κατοικία μας, το σπίτι μας, δεν θα συνειδητοποιήσουμε πόση μεγάλη σημασία έχει, ο καθένας με τον τρόπο του, έμμεσα και άμεσα να συνδράμει για τη διαφύλαξή του."

Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.