Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

3η Χορωδιακη συνάντηση στην Αξιούπολη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Ιουνίου η 3η Χορωδιακή συνάντηση με την ευκαιρία της πανήγυρις του ιερού ναού "Άξιον Εστί " στην Αξιούπολη.Μία εκδήλωση που επιμελήθηκε ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Άξιον Εστί", κάτω από την επίβλεψη και τις άοκνες προσπάθειες του ιερέα της ενορίας π.Ιγνάτιου και που συμμετείχαν και οι χορωδίες "Αγίου Ιωάννη Προδρόμου" από την Σκύδρα και του Συλλόγου Ποντίων "Διογένης ο Σινωπεύς" από την την Γουμένισσα.

Λόγω της ξαφνικής νεροποντής, Θεού θέλοντος και καιρού.. μή επιτρέποντος η συνάντηση των χορωδιών συνεχίσθηκε μετά το μέσον της, στην αίθουσα του εκδηλώσεων του "Άξιον Εστί" όπου ακολούθησε και ένα μικρό αφιέρωμα στο έντεχνο τραγούδι με τον Άρη Λιβανό και τον Γιάν. Τσίπουρα. 

Ακολούθησε μικρή δεξίωση των φιλοξενουμένων χορωδιών με τις ευχές όλων , η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός για την Αξιούπολη.Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Παιονίας κ. Εβ. Πολιτίδου,ο π. Δήμαρχος Αξιούπολης κ. Γ. Πολυχρονίδης, και η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών Κιλκίς-Παιονίας "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος" κ. Γεωρ. Κολεσιώτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου