Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Πολύκαστρο: 38χρονος δικός μας μετέφερε παράνομα 4 Σύριους

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου, σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την χώρα.
Ειδικότερα, χθες (06-06-2015) το βράδυ, στην Παλιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ευζώνων στο Κιλκίς, σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 38χρονος ιδιοκτήτης του, βρέθηκαν να επιβαίνουν τέσσερις υπήκοοι Συρίας ηλικίας 20, 25, 27 και 51 ετών, με σκοπό την παράνομη έξοδο τους από την χώρα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Επιπλέον, για τους παραπάνω μετανάστες προέκυψε ότι στερούνταν των νόμιμων ταξιδιωτικών τους εγγράφων.

Κατασχέθηκε 1 κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 38χρονου, καθώς και το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.