Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Ολοκλήρωση των εργασιών του 10ου Συνεδρίου ΠΑ.ΣΟ.Κ

Δελτίο τύπου Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το τριήμερο 5-7 Ιουνίου το 10ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Το σύνολο των εισηγήσεων και των τοποθετήσεων των ομιλητών επικεντρώθηκε στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ , τη μετεξέλιξη του, την σύνθεση των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς, ενώ τονίστηκε η αναγκαιότητα της αλλαγής πορείας της Χώρας σε μια κρίσιμη περίοδο για αυτή όσο και για την Παράταξη.

Τις υποψηφιότητες τους για την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος , Ανδρέας Λοβέρδος , Φώφη Γεννηματά.

Η εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου Κυριακή από τις 9 π.μ έως 7μ.μ σε κάθε Νομό σε αντίστοιχες τοποθεσίες αυτών . Δικαίωμα ψήφου έχει ο καθένας που είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο που ανήκει.

Το Συνέδριο ολοκληρώθηκε με την εκλογή των μελών της νέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ στην οποία επανεκλέχτηκε ο πρώην βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης.

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.