Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Πρωτόγνωρη εκδήλωση στο Συνεδριακό Κιλκίς με πρωταγωνιστές παιδιά Δημοτικών Σχολείων (Video)



Την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, το 3ο κατά σειρά ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα:
«Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο: τα παιδιά εισηγητές κι οι μεγάλοι ακροατές».


Το σεμινάριο διοργάνωσε, όπως και τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών, η Σχολική Σύμβουλος, Ιωάννα Κ. Αρβανίτη, για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων ευθύνης της, 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (2ο, 3ο, 4ο, 7ο και 9ο Κιλκίς, Δροσάτου, Ευκαρπίας, Μεγάλης Βρύσης, Μυριόφυτου, Σ.Σ. Μουριών και Χέρσου) σε συνεργασία με τον κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη, Διευθυντή Εκπαίδευσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Π. Ε. Κιλκίς και την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Γεωργία Μπλάτση και εντάχθηκε στις εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2015» του Δήμου Κιλκίς.

Το σεμινάριο παρουσιάζει μία ιδιαιτερότητα, καθώς στο πάνελ των εισηγητών και στη σκηνή του Συνεδριακού Κέντρου βρέθηκαν μαθήτριες και μαθητές των σχολείων που παρουσίασαν τις δουλειές τους (διαθεματικά προγράμματα, ταινίες μικρού μήκους, μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα, τραγούδια στη νοηματική γλώσσα…) και στο ακροατήριο οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς τους και άλλοι ενήλικες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.