Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Επιτυχίες στο Διασυλλογικό Α-Γ στη Δράμα και συμμετοχή στον Δρόμο Ηρώων για τον Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Στη Δράμα πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φάση του Διασυλλογικού Ανδρών-Γυναικών το Σάββατο 9/5. Μετά τις επιτυχίες των αθλητών του Αίαντα στην πρώτη φάση στις Σέρρες, οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και το Σάββατο με έναν αθλητή και δύο αθλήτριες.
Ο Σωτήρης Τσιώτρας, αν και δεν προπονείται, με μία μόλις βολή κατάφερε να «πιάσει» το υψηλό όριο στον ακοντισμό με 52,49μ. δείχνοντας το υψηλό του επίπεδο σαν αθλητής. Κατέκτησε έτσι την 3η θέση κρίνοντας σκόπιμο να μην κάνει άλλες προσπάθειες ώστε να επιτύχει μία καλύτερη θέση, μη ριψοκινδυνεύοντας έναν τραυματισμό.

Στο τριπλούν γυναικών σε έναν ενδιαφέροντα αγώνα η Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου κατέλαβε την 2η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 11,78μ., πιάνοντας και αυτή το υψηλό όριο του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και έχοντας μπροστά της πολλά περιθώρια βελτίωσης. Στο ίδιο αγώνισμα συμμετείχε η κορασίδα στην κατηγορία, Βικτώρια Καϊσίδου, παίρνοντας την 7η θέση με την χαμηλή για αυτήν επίδοση, 9,91μ.

Την Κυριακή στον Αγώνα Ηρώων Κιλκίς αλλά και στον περιπατητικό δρόμο των 3000μ. συμμετείχε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ στηρίζοντας την προσπάθεια του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης. Η όμορφη διοργάνωση που συγκέντρωσε πολλούς δρομείς του Κιλκίς ξεκίνησε με τον δρόμο των 9700μ. όπου πρώτιστος στόχος για τους δρομείς του Αίαντα ήταν να συμβάλλουν με την παρουσία τους στο εξαιρετικό αυτό εγχείρημα. 

Για την ιστορία, στην 1η θέση τερμάτισε ο αθλητής του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Γιάννης Πολυμένης που είναι ασταμάτητος όσον αφορά τη συμμετοχή σε αγώνες και τις διακρίσεις. Τέταρτος ήταν ο Αντώνης Μηλιώτης ενώ θεσεις στην πρώτη 12άδα κατέλαβαν οι Σταύρος Κατσαρώνας και Κυριάκος Σαχπεκίδης. Αντίστοιχα στις γυναίκες την 1η θέση κατέλαβε επίσης αθλήτρια του Αίαντα, η Ρεβέκα Κομήτη. Στα 3000μ. βρέθηκαν πολλοί μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου και προπονητές δείχνοντας ότι ο Αίαντας θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιες πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.