Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Παρίδης: "Χάος στις διαπραγματεύσεις - Ανασφάλεια των Ελλήνων"

Γράφει ο Δημήτρης Παρίδης
Πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ νομού Κιλκίς
Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα , και ακόμη πιο αδιανόητο η στάση της Ευρώπης προς την Ελλάδα. Έχουμε μια διαπραγμάτευση που δε λέει τα τελειώσει, και μια προθεσμία που δόθηκε στην κυβέρνηση να δείξει πόσο καλή είναι με τις επιβολές των θεσμών. Γιατί οι θεσμοί το μόνο που θέλουν είναι να επιβάλουν όρους και εμείς πρέπει να συμφωνήσουμε. Το που κολάι η διαπραγμάτευση, αυτό ούτε εγώ ούτε ο κόσμος όλος δε το καταλαβαίνουμε.
Έθεσε η κυβέρνηση κόκκινες γραμμές και αυτές έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ροζ. Θα σκίσουμε τα μνημόνια έλεγε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ… ΘΑ το ένα θΑ το άλλο,, μου θυμίζει κάτι από Α.Παπανδρέου . Τώρα βλέπω δίνει εκατομμύρια ο Τσίπρας , όμως χρήματα δε παίρνει από πουθενά. Πληρώνουμε συνεχώς δόσεις αλλά τα υποσχόμενα από τους δανειστές μας δεν τηρούνται ποτέ.

Τα έσοδα του κράτους είναι μηδαμινά από φόρους που δε πληρώνονται και τα ταμεία άδεια από εισφορές που επίσης δεν πληρώνονται . Αυτό μου θυμίζει κάτι από τον Γ.Παπανδρέου που έλεγε …ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !! Αυτό το αλαλούμ ειλικρινά με κάνει να πιστεύω ότι η κυβέρνηση δε ξέρει τι της γίνεται. Στις 25 του Γενάρη πήρε μια εντολή και έδειξε την εμπιστοσύνη του ο λαός για να χειριστεί τα θέματα της κρίσης στην Ελλάδα με διαφορετικό τρόπο από την προηγούμενη κυβέρνηση. Εδώ είναι τώρα το σημείο που μπλοκάρει όλη κατάσταση. Η ΝΔ έχασε τις εκλογές για τη συνεχόμενη λιτότητα και για τα μνημόνια που υπέγραφε χωρίς μάλιστα καν να τα διαβάζει .

Το κακό με την κυβέρνηση είναι ότι χειρίζεται τα θέματα με διαφορετικό τρόπο, αλλά δυστυχώς, όχι με το σωστό . Και στο κάτω-κάτω τι μας νοιάζει εμάς πως τα χειρίζεται. Ο λαός θέλει λύσεις που να ζει αξιοπρεπώς γιατί είναι ο τελευταίος που φταίει για την κατάντια της χώρας . Ο ελληνικός λαός κατέληξε νάνε θύμα των διεφθαρμένων πολιτικών και κυρίως των διεφθαρμένων δημοσιογράφων, που να σας πω και τη γνώμη μου , είναι αυτοί που καθορίζουν την τύχη των πολιτικών και κατ’επέκταση την τύχη του λαού και της χώρας. Ιδού λοιπόν και τα αποτελέσματα.

Εδώ και δεκαετίες κυβερνούν αυτοί που τελικά έφεραν τα μνημόνια. Ποιος να το φανταζόταν ότι οι δύο σκληρότεροι πολιτικοί αντίπαλοι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα ερχόταν η στιγμή που θα συγκυβερνούσαν.

Τα πολιτικά κόμματα χωρίστηκαν σε μνημονιακά και μη. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν το πραγματικό τους πρόσωπο, δηλώνοντας με τις πολιτικές τους επιλογές να αποδέχονται τις εντολές της τότε τρόικα και να εισχωρούν στα γρανάζια του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος. Αυτό σημαίνει την αιώνια οικονομική σκλαβιά και την εξαθλίωση του ελληνικού πληθυσμού.

Μετά από όλα αυτά δεν είναι καθόλου δύσκολο να κατανοήσουμε , αφού και ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει εδώ και μια διετία την διατήρηση της Ελλάδος στην ευρωζώνη, ότι δεν είναι απίθανο να ξαναζήσουμε μια αντίστοιχη συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει παραμονή στο ευρώ, άρα και σκληρότερα μνημόνια. Τα παραπάνω κόμματα θεωρούνται τα πλέον μοναδικά μνημονιακά κόμματα.

Ας το καταλάβει καλά ο ελληνικός λαός ότι η επιλογές μας είναι δύο: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, Η ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗ ΦΤΩΧΕΙΑ. Με ευρώ θα εναρμονιστούμε σε μισθούς-συντάξεις Βαλκανίων και φυσικά θα ξεχάσουμε για πάντα ακόμα και τη ελληνική μας υπόσταση. Με ΔΡΑΧΜΗ θα φάμε για μερικούς μήνες μια οικονομική σφαλιάρα, άλλα θα αποτελέσει και μεγάλο κίνητρο για επενδυτική ανάπτυξη.

Οι μηχανές θα λειτουργήσουν από την αρχή , οι δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες θα παραμείνουν σε μας,

Οι αγροτικές καλλιέργειες θα καλύπτουν τις εσωτερικές ανάγκες μέχρι να αρχίσουν και οι εξαγωγές.

Ο τουρισμός , οι βιοτεχνίες και οι μικροβιομηχανίες θα πάρουν τα πάνω τους. Δουλειές θα υπάρχουν για όλους και το ελληνικό χρήμα θ’αρχίσει πλέον να κινείται στην ελληνική αγορά.

Ένας πολιτικός άνδρας, που οι έλληνες δεν τον πίστεψαν και ξέχασαν όλα όσα έλεγε εδώ και δεκαπέντε χρόνια , έχει στο συρτάρι του την λύση και τον τρόπο να βγούμε από αυτόν τον σκοτεινό δρόμο που με αυτές τις κυβερνήσεις δεν πρόκειται ποτέ να δούμε φως στο τούνελ. Ο πολιτικός άνδρας που χτυπήθηκε σκληρά από τα συστημικά μέσα , και πολεμήθηκε με κάθε ανορθόδοξο τρόπο, μένει όρθιος και είναι έτοιμος να υπηρετήσει με όποια δύναμη έχει τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και της Ελλάδας.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Έλληνες νοιώθετε τουλάχιστον την ανθρώπινη συμπάθεια στο πρόσωπο του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, όπου και ο ίδιος το γνωρίζει πολύ καλά. Μόνο που αυτή η συμπάθεια δε αναπτύχθηκε από προσωπική γνωριμία, άλλα από τον πολιτικό του βίο. Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι Έλληνες τον αποδεχόμαστε ως άξιο πολιτικό.

Εγώ προσωπικά δε γνωρίζω από δεξιούς και αριστερούς. Γνωρίζω μονάχα από ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει αποδείξει τον πατριωτισμό του μέσα και έξω από την Ελλάδα και θεωρώ ότι αποτελεί έναν γνήσιο Έλληνα άνδρα και πολιτικό. Εμείς ως έλληνες το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ενωθούμε και να εμπιστευθούμε για τη σωτηρία της χώρας, τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.