Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

"Άξιος Τελικός" : Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου - Α.Ο.Κ. Αιγινιακός 92 - 75

Προερχόμενες και οι δύο (2) ομάδες από «καθαρή» πρόκριση με 2 – 0 νίκες σε βάρος των αντιπάλων τους (Αιγινιακό & Ζαφειράκη) στην Α΄Φάση των αγώνων play-off για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου της 09 Μαΐου 2015 η σειρά των αγώνων της Β΄Φάσης (Τελική Φάση) με αντιπάλους τον ΕΥΑΘΛΟ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ και τον Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με πλεονέκτημα έδρας την έδρα της πρώτης ομάδας.
Η ροή του αγώνα κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που για μια ακόμα φορά κατέκλεισαν το μικρό (πλέον) για τέτοιους σημαντικούς αγώνες κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου. Από την αρχή χαρακτηρίστηκε από την ένταση και το πάθος όλων των παιχτών για την κατάκτηση της πολυπόθητης νίκης, ασχέτως εάν ο Μπάμπης Ημερίδης έστελνε το μήνυμα και την οδό για την άνετη επικράτηση (όπως αποδείχθηκε στο τέλος) με τελικό σκορ το 92 – 75 !!!

Μέχρι και τις αρχές του 2ου 10λέπτου η φιλοξενούμενη ομάδα «καλά διαβασμένη» και με καλές επιλογές στην επίθεση και άμυνα έδειχνε ότι θα διεκδικούσε την νίκη … και ταυτόχρονα θα σκιαγραφούσε την πρώτη ήττα του ΕΥΑΘΛΟΥ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ. Από εκείνο χρονικά το σημείο με οδηγό την πολύ καλή άμυνα και την ηγετική καθοδήγηση του Μπάμπη Ημερίδη η ομάδα του Ν. Κιλκίς αύξησε την διαφορά πέρα των 10 π. και η συνέχεια έδειξε τελικό νικητή την ομάδα του Δήμου Παιονίας γράφοντας το 1 – 0.

Διακριθέν από τους φιλοξενούμενους ο Νικολόπουλος.

Τελικό σκορ 92 – 75 [ημίχρονο 48 – 37]

Τα δεκάλεπτα : 20 – 21, 28 – 16, 21 – 19 & 23 – 19.

ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Παπαδόπουλος Γεώργιος & Ακριτίδης Γεώργιος) : Γκαντίδης Μιχάλης (4 π.), Σιώπκας Δημήτρης (4 π.), Ημερίδης Χαράλαμπος (42 π./5 τρίποντα), Κούτουλας Κων/νος (6 π.), Πούλος Παναγιώτης (8 π.), Πολυχρονίδης Τάσος (13 π./3 τρίποντα), Βαρβούτας Στυλ. (7 π./1 τρίποντο), Βακιρλής Δημ. (συμμετοχή), Ζεμπεκίδης Παναγιώτης (4 π.), Κυρήκος Μηνάς (2 π.), Καραστογιάννης Ηλ. (συμμετοχή), Λέφας Ανδρέας (συμμετοχή).

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Γκότσης) : Ρουσόπουλος, Νταμτσιόπουλος, Ζήσιος, Στογιανόπουλος, Μπαλιάκας, Αβραμίδης,, Παπαγερίδης, Μπαγιώκας, Νικολόπουλος, Σιτσώνης, Κοτούλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Μελανίδης Μάριος & Μητώνας Γεώργιος (Πολύ Καλοί)

2η αγωνιστική της Τελικής Φάσης : Γ.Α Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΕΥΑΘΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (16/05/2015 και Ω/18:00’) Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξάνδρειας.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.