Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαΐου 2015

"Επιτέλους μία δικαίωση για τα 27 νεκρά ζώα του Κόδρα"

Υπογράφει η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία
Καταδικάστηκε την Τρίτη 28 Απριλίου 2015 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, σε φυλάκιση 1 έτους και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, ο 78χρονος Χαράλαμπος Παρασαλίδης (Μπάμπης), συνδιαχειριστής με τον ΣΥΠΠΑΖΑΘ του άτυπου καταφυγίου του στρατοπέδου Κόδρα στη Θεσσαλονίκη, όπου συγκεντρωνόταν τα ανεπιθύμητα στην Καλαμαριά σκυλιά. Μπορεί ο «Μπάμπης» να αθωώθηκε πριν 2 μήνες με μία ιδιαιτέρως επιεική δικαστική απόφαση, κατηγορούμενος για τον άγριο θάνατο 27 σκύλων που αλληλοσπαράχθηκαν στον χώρο, αλλά αυτή την φορά δεν γλύτωσε την τιμωρία και καταδικάστηκε για τις άσχημες συνθήκες που επικρατούσαν στον χώρο και την παραβίαση των κανόνων ευζωίας των ζώων. 

Η νέα αυτή ποινική διαδικασία είχε κινηθεί πάλι με ενέργειες της ΠΦΠΟ, η οποία θα συνεχίσει την προσπάθεια για την επιβολή της νομιμότητας και την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των ζώων που συνεχίζουν να φιλοξενούνται στον χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.