Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Παρουσίαση του βιβλίου «Ανάποδα του Θοδωρή Παπαϊωάννου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 15 Απριλίου ο βραβευμένος συγγραφέας και εκπαιδευτικός Θοδωρής Παπαϊωάννου παρουσίασε το βιβλίο του «Ανάποδα» των εκδόσεων Ίκαρος, στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
Ο συγγραφέας αφηγήθηκε με πολύ παραστατικό τρόπο την ιστορία του Μέλιου του σκαθαριού που κυλώντας την χωμάτινη μπάλα του σκόνταψε σε ένα πετραδάκι και αναποδογύρισε!!!!!! Έτσι είδε τον κόσμο από την καλή και από την ανάποδη και τι παράξενο…..όταν είσαι ανάποδα βλέπεις πιο καθαρά και μπορείς …να ανακαλύψεις πολλά!!!!!

Η συνοδεία ζωντανής μουσικής με κλαρινέτο, κιθάρα και τραγούδι καθήλωσε τα 45 παιδιά που συμμετείχαν και εκείνα στα μουσικά μέρη του παραμυθιού κρατώντας το ρυθμό με αυτοσχέδια οργανάκια που τους μοίρασε ο συγγραφέας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης πολλά παιδιά και γονείς μίλησαν με τον κ. Παπαϊωάννου και μοιράστηκαν τις εντυπώσεις τους.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkisΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου