Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος του Πνεύμονα – Πρόληψη και θεραπεία" στο Κιλκίς

Διημερίδα με θέμα "Καρκίνος του Πνεύμονα – Πρόληψη και θεραπεία" διοργανώνεται την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς. Η διοργάνωση ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ενώ το Επιστημονικό μέρος της διημερίδας έχει αναλάβει η Πνευμονολογική – Ογκολογική Κλινική του ΑΝΘ Θεαγένειο.
Στη συνδιοργάνωση μετέχουν ο Δήμος Κιλκίς, η Καρδιοθωρακο-χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ, ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς και ο Σύλλογος καρκινοπαθών Ν. Κιλκίς “Ο Άγιος Ευγένιος”, ενώ η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.


Η έναρξη της διημερίδας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 18:00 -με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Την έναρξη των εργασιών της διημερίδας θα κηρύξει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στις 20:10 θα προβληθεί το Ντοκιμαντέρ «Ολυμπία», σε σκηνοθεσία Σταύρου Ψυλάκη. Το Ντοκιμαντέρ αποτελεί μία ιδέα του κ. Ιακώβ Άντζελ, το οποίο πρόσφατα έλαβε το πρώτο βραβείο κοινού στο 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και θα προβληθεί για πρώτη φορά δημόσια στο Κιλκίς. Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Το Σάββατο 28/3 θα κατατεθούν οι εξειδικευμένες εισηγήσεις από ειδικούς επιστήμονες ανά θέμα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 10:15 και θα περαιωθούν στις 14:30. Θα ακολουθήσει συζήτηση και εξαγωγή των ειδικών συμπερασμάτων.

Η Επιστημονική Επιτροπή της διημερίδας αποτελείται από 24 διακεκριμένους και εξειδικευμένους ιατρούς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.