Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τσίπρας με Κυνηγετική Συνομοσπονδία: "Δεν πρόκειται να καταργήσουμε το κυνήγι"

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η παραπληροφόρηση που γίνεται ενόψει εκλογών σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, από κάποιους που εμφανίζονται ως εκπρόσωποι των κυνηγών, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Κυκλοφορούν αφίσες, με τις οποίες διαστρεβλώνουν τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, φτάνοντας μέχρι του σημείου να τον κατηγορούν ότι θα καταργήσει το κυνήγι τις πρώτες 100 μέρες διακυβέρνησής του.

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Αλέξης Τσίπρας δημοσιεύματα και φήμες που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ, να καταργεί το κυνήγι όταν γίνει κυβέρνηση.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα "απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα"

Ο κ. Τσίπρας υπογραμμίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τους κυνηγετικούς συλλόγους και την προσφορά τους.

"Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγετική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες.

Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.