Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη υποψηφίων του ψηφοδελτίου Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνασπισμού «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά»
Επίσκεψη στο Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές (Ιορδανίδου Κ., Θεοφανίδης Σ., Κυριακού Γ, Παπαδοπούλου Β., Παυλίδης Γ.) Ν. Κιλκίς του συνασπισμού «Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη στελέχωση του Νοσοκομείου, την επαναλειτουργία, έπειτα από δέκα χρόνια, των μαγειρείων, στην αξιοποίηση ευρωπαϊκών διακρατικών προγραμμάτων για την περαιτέρω ενίσχυση του νοσοκομείου ως προς τον εξοπλισμό καθώς και τη μηχανοργάνωση της διοικητικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Κιλκίς
Στο πλαίσιο αυτό, οι υποψήφιοι του συνασπισμού αναφέρθηκαν στην αξιοποίηση της φήμης της ορθοπεδικής κλινικής και πρότειναν την περαιτέρω ανάπτυξη της μέσω της δημιουργίας Κέντρου Αποκατάστασης σε συνδυασμό με το φυσικοθεραπευτήριο του Νοσοκομείου. Επίσης έγινε λόγος για τη σύνδεση του συνόλου των εγκαταστάσεων – και όχι μόνο των μαγειρείων – με το δίκτυο του φυσικού αερίου. Μια εξέλιξη που έχει κόστος λόγω της ανάγκης αλλαγής των λεβήτων πετρελαίου και η οποία όμως αν επέλθει θα επιφέρει σημαντική μείωση στα λειτουργικά κόστη του ιδρύματος. Ακόμα πρότειναν την ολοκλήρωση εφαρμογών ψηφιακής αποτύπωσης των εργαστηριακών και ακτινοδιαγνωστικών εξετάσεων. Τέλος σημαντικός παράγοντας είναι η παλαιότητα των εγκαταστάσεων και η ανάγκη να προωθηθεί η μελέτη που εκπόνησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κιλκίς για την ανέγερση νοσηλευτικής πτέρυγας με την ένταξη του έργου στο νέο ΕΣΠΑ.

Τα παραπάνω αποτελούν μερικές μόνο από τις παρεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο Νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να εκσυγχρονιστεί η λειτουργία του περαιτέρω και να καταστεί και πάλι αντάξιο, σε επίπεδο υποδομών, των κατοίκων του Νομού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.