Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου παρουσιάστηκαν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ για τις εθνικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 από το ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Η αλλαγή συσχετισμών παντού, μέσα στο λαό, μέσα στη Βουλή, υπέρ του ΚΚΕ, θα δώσει ώθηση στο να βγει η εργατική τάξη, ο λαός στο προσκήνιο, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Οικοδομώντας τη συμμαχία του ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό.

Για μια διακυβέρνηση η οποία σήμερα -κι όχι για το απώτερο μέλλον- είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επίκαιρη και η οποία θα κοινωνικοποιήσει τον πλούτο που παράγει ο λαός μας. Θα αξιοποιήσει όλες τις μεγάλες πλουτοπαραγωγικές δυνατότητες της Ελλάδας. Θα δρομολογήσει τη λύτρωση από τις αλυσίδες της ΕΕ και των άλλων ιμπεριαλιστικών οργανισμών που μόνο δεινά έχουν επιφυλάξει για το λαό και τη χώρα μας.

Μια κυβέρνηση των εργατών, του λαού, που θα πει προς όλες τις κατευθύνσεις καθαρά και παστρικά, χωρίς "ναι μεν αλλά", ότι το κρατικό χρέος που πληρώνει ο λαός δεν το αναγνωρίζει ως χρέος του λαού, αλλά ως χρέος που δημιούργησαν οι κηφήνες της εγχώριας και διεθνούς πλουτοκρατίας, για να θησαυρίζουν οι ίδιοι και να υποφέρει ο λαός.

Μια κυβέρνηση που θα έχει συγκεκριμένο σχέδιο πανεθνικό, επιστημονικά επεξεργασμένο για την ανάπτυξη της οικονομίας, για την εξασφάλιση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους και όλες. Αυτή είναι η πρόταση του ΚΚΕ.»

Στην εκδήλωση το λόγο πήραν επίσης οι συνεργαζόμενοι υποψήφιοι: Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος ε.α. Πολεμικού Ναυτικού, ο Γιώργος Μαργαρίτης, ιστορικός, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ, ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ο Γιάννης Κασιδάς, δημοτικός σύμβουλος Αγιάς Λάρισας, ο Θοδωρής Σάββας, αρχιπύραρχος ε.α. και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Απόστρατων Πυροσβεστικού Σώματος και ο Παύλος Ορκόπουλος, ηθοποιός.

Ο Δ. Κουτσούμπας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο επικρατείας, στο οποίο επικεφαλής είναι η Αλέκα Παπαρήγα, και ακολουθούν οι: Μαργαρίτης Γιώργος, Χιώνης Θοδωρής, Γκικόπουλος Γιώργος, Ορκόπουλος Παύλος, Παναγιωτακοπούλου Χριστίνα, Πετρόπουλος Κώστας, Πρωτούλης Γιάννης, Στεφανίδη Μαιρίνη, Παπαδόπουλος Μάκης, Ράζου Λουίζα, Σοφιανός Νίκος.

Αναφέρθηκε ακόμα και στη σύνθεση των ψηφοδελτίων, όπου αυτά είναι ανανεωμένα κατά 43%. Ειδικότερα οι γυναίκες αποτελούν το 35%, ενώ ηλικιακά από 25 έως 39 ετών είναι το 34,3% των υποψηφίων, από 40 έως 49 ετών το 18,3%, από 50 έως 59 ετών το 34,8% και από 60 έως 69 ετών το 12,4%.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων, κοντά στο λαό, στη νεολαία, αγωνιστές της δουλειάς, της επιστήμης, της τέχνης, της μόρφωσης, μέλη του ΚΚΕ, της ΚΝΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι μαζί του, άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου, εργάτες στα εργοστάσια, υπάλληλοι σε μαγαζιά, στο Δημόσιο, επαγγελματίες, αγρότες, καλλιτέχνες, διανοούμενοι, επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστήμιου, ένστολοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαίοι.

Οι υποψήφιοι στο νομό Κιλκίς είναι οι:
Νικολαΐδου Σταυρούλα, άνεργη, γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, ετών 30.
Τατίδης Κυριάκος, οικοδόμος – βιοκαλλιεργητής, ετών 49.
Τσαουσίδης Κώστας, λογιστής, πρώην δημοτικός σύμβουλος δήμου Κιλκίς, ετών 37.
Φαχουρίδης Γιάννης, αρχιτέκτονας μηχανικός, δημοτικός σύμβουλος δήμου Κιλκίς, πρόεδρος του συλλόγου αρχιτεκτόνων Κιλκίς, συνεργαζόμενος, ετών 53.
Χατζή Ειρήνη, αγρότισσα, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, ετών 37.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.