Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Αγαθοπούλου: "Πρέπει να φύγουν - Αποφασίζουμε τώρα - Αύριο θα είναι αργά"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Μετά από 4 χρόνια εξαντλητικής λιτότητας που διέλυσε την κοινωνία, είναι σαν να μην άλλαξε τίποτε στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα πράγματα από την πλευρά των κυβερνήσεων της υποτέλειας και της αρπαχτής. Διαπλοκή, υποσχεσιολογία, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, υπερφορολόγηση ακόμη και από το πρώτο ευρώ, οικονομική ασφυξία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, δουλικότητα στις διεθνείς σχέσεις με τους ισχυρούς.
Αφαίμαξη των ασφαλιστικών ταμείων, κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, συρρίκνωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, φτωχοποίηση της κοινωνίας, συρρίκνωση των εξαγωγών, δραστικές μειώσεις μισθών και συντάξεων, εκτίναξη της ανεργίας στο 27% και των νέων στο 60%...

Για το παλιό κατεστημένο Σαμαρά, Βενιζέλο, ΓΑΠ, αλλά και το υποτιθέμενο νέο πολιτικό προσωπικό όπως τον Θεοδωράκη, προέχει η υπάκουη αποπληρωμή του χρέους και των τόκων, με την κοινωνία ξαπλωμένη στο καναβάτσο. Ένα χρέος μη βιώσιμο που όσο παραμένει καθιστά την χώρα αποικία των ισχυρών της Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά η φοροδιαφυγή για τους μεγάλους είναι καθεστώς, ο προνομιακός δανεισμός ομίλων, η διαπλοκή των μεγαλοεργολάβων με τα ΜΜΕ και τα δημόσια έργα, η διαφυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό, η άρνηση εξέτασης της λίστας Lagard και των υπολοίπων, η μισθολογική και εργασιακή υπερεκμετάλλευση των εργαζομένων, η υποταγή στις εξωθεσμικές εντολές της Τρόϊκας, και πολλά άλλα συνθέτουν ένα σκηνικό σήψης. Ο τρόπος που επιλέγουν για να παραμείνουν στις καρέκλες τους είναι ο φόβος, η τρομοκράτηση του κόσμου, η υποσχεσιολογία και η παραπληροφόρηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη ελπίδα για να αλλάξουμε σελίδα σε αυτόν τον τόπο, είναι ταυτόχρονα και το μόνο πράγμα που τους φοβίζει. Είναι η δύναμη, με υπαρκτό και εφικτό πολιτικό σχέδιο, που έρχεται από το μέλλον για να κλειδώσει για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το παλιό, το φθαρμένο, το σάπιο…

Γι’ αυτό λοιπόν, σας καλώ να κάνουμε μαζί το μεγάλο βήμα.

Να συνεχίσουμε δυναμικά αυτό που χτίσαμε εδώ και δυόμισι χρόνια.

Ανιδιοτελώς και με σχέσεις εμπιστοσύνης, με σεβασμό στην πολιτική αλλά και στον πολίτη μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.

Να κάνουμε επιτέλους λίγα για τους πολλούς και όχι πολλά για τους λίγους..

Είμαστε ρεαλιστές και θέλουμε να τ’ αλλάξουμε όλα! Και θα τ’ αλλάξουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.