Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Συνάντηση Παραστατίδη με Τσίπρα

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Στα πλαίσια συνέχειας του διαλόγου για συνεργασία μεταξύ «ΣΥΡΙΖΑ» και «Κοινωνίας Πρώτα», πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Κουμουνδούρου, στις 3/12/2014, του Βουλευτή Θεόδωρου Παραστατίδη με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα.
Στη συνάντηση αυτή, η οποία διήρκησε, δύο ώρες συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πολιτική επικαιρότητα. Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, το πολύ καλό κλίμα για συνεργασία στη βάση μίας προγραμματικής σύγκλισης με στόχο τη δημιουργία ενός ευρέος πολιτικού και κοινωνικού μετώπου προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων για την ανατροπή της σημερινής καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.