Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Η "Τόλμη" Κιλκίς στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf στην Βουλγαρία

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf διεξήχθη στην Βουλγαρία, 1st HEREYA TROPHY/1ST KOREAN AMBASSADOR’S, στις 29-30 Νοεμβρίου 2014. Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν πανπαίδες/πανκορασίδες έως και ανδρών/γυναικών με συμμετοχές πάνω από χίλιους αθλητές/τριες από 16 κράτη.
Οι αγώνες υποστηρίχτηκαν από ηλεκτρονικούς θώρακες daedo σε 7 τερέν και με νέους κανονισμούς διαιτησίας. Οι αναμετρήσεις για τελικό σε πολλές κατηγορίες ανερχόταν έως και 5 φορές με πολύ καλό επίπεδο. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η επιπλέον εμπειρία ανεξαρτήτου επιπέδου. 

Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα χαρακτηρίζονταν σταθμός ενόψει των πρωταθλημάτων που έρχονται όπως το 4ο προκριματικό πρωτάθλημα της Ε.ΤΑ.Β.Ε. και το διεθνές πρωτάθλημα G1 στη Θεσσαλονίκη. Την διοργάνωση σημάδεψε με μεγάλη σφραγίδα η ελληνική αποστολή από πολλούς συλλόγους με πρωταγωνίστρια την Ε.ΤΑ.Β.Ε. όπου κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη της διοργάνωσης. Πολύ μεγάλη ήταν επίσης η παρουσία όλων των συλλόγων από όλη την Ελλάδα με σημαντικές διακρίσεις παρά την ελλιπή αντικειμενικότητα της διαιτησίας. 

Η προσαρμογή όμως είναι απαραίτητη και δεν επηρεάζει την διεκδίκηση. Σε αυτήν την διοργάνωση μία από τις ελληνικές αποστολές αποτελείτο από 3 συλλόγους, τον Α.Σ. Χούαρανγκ ‘Μαχητές’, τον Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς και τον Α.Σ. Φίλιππος Αλεξάνδρειας με συνολικά 35 αθλητές/τριες. Η συγκομιδή ήταν 12 μετάλλια, 2 χρυσά, 4 αργυρά και 6 χάλκινα.

Από τον Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς συμμετείχαν οι αθλητές:

- Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων, +68 κιλά, αργυρό μετάλλιο

- Κουρουτίδης Χρήστος, παίδων, -53 κιλά, χάλκινο μετάλλιο


Στην οχτάδα:

- Καίκη Βαλσάμω, νεανίδων, -52 κιλά

- Παπουτσής Αθανάσιος, παίδων, -40 κιλά, με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.


Επίσης αγωνίστηκαν αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν:

- Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, παίδων, -48 κιλά

- Κων/δης Κυριακος, εφήβων, -68 κιλά

- Καλφοπούλου Μαρία, νεανίδων, -40 κιλά, με την επίλεκτη ομάδα της Ε.ΤΑ.Β.Ε.

Οι προπονητές που στήριξαν την προσπάθεια των αθλητών/τριών ήταν οι Πεχλιβάνης Ιωακείμ, Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και συνοδοί ο αθλητές Χαμαλίδης Κων/νος και Σαλονικίδης Ιορδάνης. 

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή έδωσαν οι προπονητές ανεξαρτήτου διάκρισης και χρώματος μεταλλίων. Στόχος είναι η τεχνική κατάρτιση και η βελτίωση στον αγωνιστικό τομέα σε αυτού του χαρακτήρα διοργανώσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις μελλοντικές διοργανώσεις όποιου επιπέδου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.