Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωσαν τον Στράτο Σιμόπουλο, για τα προβλήματα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτο Σιμόπουλο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του τελευταίου σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα. Ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. κ. Ιωάννης Αντωνιάδης και τα μέλη του Δ.Σ., κ. Ευστάθιος Παπαδόπουλος (Β΄Αντιπρόεδρος), κα. Γεωργία Κυριακίδου(Αναπληρώτρια Γραμματέας), κ. Λεωνίδας Σαρβανίδης (πρόεδρος Σ.Πο.Σ. Κ.Μακεδονίας-Θεσσαλίας), κ. Αγγελική Παπαδοπούλου(πρόεδρος Σ.Πο.Σ. Ν. Θεσσαλονίκης), ενημέρωσαν τον κ. Σιμόπουλο για τους καταστατικούς σκοπούς της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και για τα τρέχοντα επίκαιρα θέματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ομοσπονδία. Η επίσκεψη έκλεισε με την δέσμευση του κ. Σιμόπουλου πως θα βρίσκεται πλησίον της Ομοσπονδίας με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.