Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Συζήτηση Γκουντενούδη με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης και εστίασης

Εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων νυκτερινής διασκέδασης και εστίασης. Σε ήπιο κλίμα οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις άδειες και τη λειτουργία των καταστημάτων.
Ο Δήμαρχος, τόνισε στην ενημέρωσή του προς τους καταστηματάρχες πως θα πρέπει να καλλιεργηθεί κλίμα συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ των τοπικών επιχειρηματιών ώστε να μην κλείσουν κι άλλα καταστήματα στο Δήμο. Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η προβολή και προώθηση των συμφερόντων της τοπικής αγοράς μέσω δράσεων ανάδειξης των ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων. Παράλληλα, επεσήμανε πως η διοίκηση του Δήμου είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και καινοτόμες ιδέες – προτάσεις με σκοπό να σταματήσει η διαρροή του καταναλωτή της Παιονίας σε γειτονικές, λιγότερο ποιοτικές, αγορές.

Έπειτα, έγινε ενημέρωση των καταστηματαρχών για το καθεστώς αδειών και λειτουργίας των επιχειρήσεών τους, από τον υπεύθυνο του εν λόγω Γραφείου στο Δήμο, Γιώργο Χαμουρούδη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας, κ. Τραχανίδης Σάκης, με τη σειρά του, έκανε αναφορά στη σημαντικότητα της συνεργασίας μεταξύ της Αστυνομίας και των καταστημάτων, ενώ θα διεξαχθούν στη Γουμένισσα σεμινάρια πάνω στο Εμπορικό Δίκαιο.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρόν οι Πρόεδροι Εμπορικών Συλλόγων Πολυκάστρου, Γουμένισσας, Αξιούπολης και Ευρωπού. Από πλευράς δημοτικής αρχής, εκτός του Δημάρχου παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών κ. Λάζαρος Ευθυμιάδης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας – Πρασίνου κ. Κων/νος Μεμετζής. Τη συνάντηση παρακολούθησαν, τέλος, εκπρόσωποι της Αστυνομίας και της Πολεοδομίας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.