Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

1ο Τουρνουά Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών μνήμης "Σταύρος Ορφανίδης"

Την ημέρα εορτασμού της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού, στην πανήγυρη του Σ.Σ. Μουριών, οι σύλλογοι βετεράνων ποδοσφαιριστών ΑΟ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ, ΑΕ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Δ.Ε. ΔΟΪΡΑΝΗΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ πραγματοποίησαν το 1ο τουρνουά στη μνήμη του αείμνηστου ιδρυτή και εκδότη της εφημερίδας «ΜΑΧΗΤΗΣ» ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ.

Σε μια ζεστή, ανθρώπινη αθλητική εκδήλωση, όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές με τη παρουσία και τη συμπεριφορά τους την Κυριακή το απόγευμα για τρεις ώρες αγωνίσθηκαν για τον ΣΤΑΥΡΟ. 
Τον ΑΝΘΡΩΠΟ, τον ΠΑΤΡΙΩΤΗ, τον ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗ. Πριν την έναρξη του τουρνουά σε μια σεμνή τελετή οι πρόεδροι των συλλόγων Γιώργος Δήμπαλας , Γιώργος Παναγιωτίδης, Σάκης Δεβετζόπουλος, Γιώτης Κούσης, ο διαιτητής Τάκης Ασβεστόπουλος καθώς και ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς αναφέρθηκαν στην προσωπικότητα του αείμνηστου Σταύρου Ορφανίδη και στην πολυσχιδή προσφορά του στο νομό Κιλκίς μέσω των ΜΜΕ. Αγωνιστικά οι ομάδες στο πνεύμα της συνάντησης προσέφεραν πλούσιο θέαμα με τελικό νικητή την καλύτερη ομάδα, αυτή των παλαίμαχων της ΑΕ Πολυκάστρου. 

Στη πρώτη συνάντηση οι βετεράνοι του Εθνικού Μουριών νίκησαν με 3-0 την ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με σκόρερ τους Α. Παπαδόπουλο, Απ. Φωκά, Σιμ. Ορφανίδη. Στο δεύτερο παιχνίδι οι παλαίμαχοι του Πολυκάστρου, επιβλήθηκαν της ομάδας του Κιλκισιακού με 3-0 και σκόρερ τους Ζαραλή, Παρδάλη, Μελεκίδη. Στο μικρό τελικό οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού επικράτησαν αυτών του Μέγα Αλέξανδρου με 4-1 και σκόρερ τους Παναγιωτίδη(2),  Σ. Σημαιοφορίδη, Παπαδαμιανό και Τρούπη για τον Μέγα Αλέξανδρο. 

Στον μεγάλο τελικό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ με τα τέρματα των Ζαραλή και Μελικίδη νικώντας με 2-0 τους παλαίμαχους του Εθνικού αναδείχθηκαν οι νικητές του 1ου τουρνουά ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ. 

Διαιτητές των αγώνων ήταν οι παλαίμαχοι ΤΑΚΗΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΠΑΛΑΣ. 

Οι ομάδες πήραν μέρος στο τουρνουά με τους εξής ποδοσφαιριστές. ΑΕ.ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ: Ευθυμιάδης, Μπατσής, Μελλίδης, Καραγιωργούδης, Μουρατίδης, Γεωργιάδης, Σούρλας, Γιαννίτσης, Παρδάλης, Ζαραλής, Μελεκίδης, Σιοπίδης, Δεβετζόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΙΩΝ: Παναγιωτίδης,Ορφανίδης,Τσουλφάς,Φωκάς, Κουτσουκανίδης, Σιδηρόπουλος, Κούσης, Παπαδόπουλος, Θεοχαρίδης, Κουσαγιαννίδης, Τζώντας, Γ.Κούσης, Κ.Κούσης, Αλεξανδρίδης 

ΑΟ.ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:Μιχαηλίδης,Χοτζούδης,Λαζαρίδης, Κετικίδης, Σημαιοφορίδης, Κοττάκης, Δουλκερίδης, Καραμπίδης, Κορδίδης, Παπαδαμιανός, Ιωαννίδης. 

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΝΔΡΟΣ:Ποιμενίδης, Παπαδόπουλος, Παναγιωτίδης, Μηλιωρίτσας, Μάρκου, Παπακώστας, Καλπακίδης,Πιπερτζής,Σισμανίδης, Τρούπης, Περδικίδης, Σαράντης.

 Μετά το πέρας των αγώνων πραγματοποιήθηκε δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και ανανεώθηκε για τον επόμενο χρόνο το 2ο τουρνουά «ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ με τη συμμετοχή και άλλων ομάδων παλαιμάχων, με το στόχο χρόνο με το χρόνο, να αποκτήσει πανελλήνια αίγλη αντάξια του αείμνηστου ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΡΦΑΝΙΔΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.