Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Συνάντηση-ενημέρωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συνάντηση-ενημέρωση που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς. Βασικός καλεσμένος και ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ κ. Ανέστης Τσουκαράκης ο οποίος ξεκίνησε με μία μικρή αναδρομή της πορείας των Ενώσεων Στρατιωτικών και στη συνέχεια ανέλυσε πλήρως τους παραβρισκόμενους την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ με την οποία κρίθηκε αντισυνταγματικός ο Ν.4093/2012 (μνημόνιο ΙΙΙ), που επέφερε τις τελευταίες δραματικές για το προσωπικό περικοπές του μισθού. 

Μίλησε για το πώς «πέτυχαν» οι Ενώσεις Στρατιωτικών αυτή την απόφαση, αλλά και ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, εφόσον η κυβέρνηση συνεχίσει να μην την υλοποιεί.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους, με την συζήτηση να ξεκινάει με την απόφαση του ΣτΕ αλλά σύντομα να διευρύνεται και να καλύπτει όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς. Ο κ. Τσουκαράκης μεταξύ άλλων προανήγγειλε τη συνέχιση του έργου των Ενώσεων με σκοπό την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών και δήλωσε ικανοποιημένος με όλα αυτά που έχουν πετύχει έως τώρα Ενώσεις και Π.Ο.Ε.Σ., ενώ φυσικά τόνισε ότι θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνας.

Στη συνάντηση-ενημέρωση παραβρέθηκαν πάρα πολλοί στρατιωτικοί που υπηρετούν κυρίως στην περιοχή αλλά και μεγάλος αριθμός απόστρατων στρατιωτικών που έδειξαν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και τον Γ.Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ. κ. Ανέστη Τσουκαράκη και κ. Χρήστο Μαστρογιαννάκη που παραβρέθηκαν στην συνάντηση, καθώς και όλους τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.