Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Περιοδεία Π. Κολότσιου σε Βαφειοχώρι, Νέα Καβάλα, Σιταριά, Λιμνότοπο, Άσπρο και Αξιοχώρι

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Γεωργίου, Τετάρτη 23 Απριλίου, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περικλής Κολότσιος, με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη», επισκέφθηκε τα χωριά Βαφειοχώρι, Νέα Καβάλα, Σιταριά, Λιμνότοπο, Άσπρο, Αξιοχώρι.

Μαζί του ήταν και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παύλος Θωμαΐδης, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδας Τζαβέλλας, Βασίλειος-Τραϊάνος Τζανόπουλος.

Ο κόσμος υποδέχτηκε με θέρμη και χαμόγελα τόσο τον κύριο Κολότσιο όσο και τους υποψήφιους Συμβούλους του. Στα χωριά που έκανε περιοδεία δεν σταμάτησαν πολλοί από τους κατοίκους να τον ευχαριστούν, για τα όσα προσέφερε στην υγεία και το νομό μας.

«Το καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους υποψηφίους Συμβούλους είναι το χαρακτηριστικό αυτού του συνδυασμού.» Τόνισε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π. Κολότσιος, ο οποίος δεν σταμάτησε να συστήνει στον κόσμο τα παιδιά που δίνουν τη δική τους μάχη σε αυτές τις εκλογές.

Στο τέλος της περιοδείας του, τσούγκρισε ένα αυγό για το καλό, όπως τόνισε και ο ίδιος με κάτοικο του Αξιοχωρίου. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.