Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Μια όμορφη ιταλική βραδιά με ζωντανή μουσική στη Θεσσαλονίκη

Μια όμορφη και ζεστή ιταλική βραδιά θα απολαύσουν οι Ιταλοσπουδαγμένοι και οι φίλοι τους στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 το βράδυ με ζωντανή μουσική που περιλαμβάνει άριες και ιταλικές καντσονέτες μέχρι έντεχνη ελληνική μουσική, λαϊκά και ρεμπέτικα.
Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων διοργανώνει την Ιταλική βραδιά το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 στις 9:00 το βράδυ στη Θεσσαλονίκη στους χώρους του Art Hotel Domotel les Lazaristes. Η βραδιά είναι αποκλειστικά για όλους όσους έχουν την Ιταλία στην καρδιά τους και περιλαμβάνει δείπνο με εξαιρετικό μενού καθώς και πολύ ιταλική και ελληνική μουσική με αξέχαστες επιτυχίες της δεκαετίας του 60 και 70.

Η διακεκριμένη σοπράνο Κατερίνα Μακρή θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με γνωστές Ιταλικές καντσονέτες, άριες, γνωστά τραγούδια και έντεχνη ελληνική μουσική (Χατζηδάκης, Θεοδωράκης κτλ.). Στο πιάνο την συνοδεύει ο Φοίβος Φίλκας.

Ο τραγουδιστής Alessio θα ερμηνεύσει τραγούδια του Lucio Battisti.

Λαϊκή ορχήστρα κλείνοντας τη βραδιά θα ερμηνεύσει λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια δημιουργώντας το ανάλογο ζεστό ξαναζωντανεύοντας τα παλιά φοιτητικά χρόνια.

Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων είναι ένας φορέας συσπείρωσης και πιο δυναμικής και εμφανούς παρουσίας, που ενώνει τους Ιταλοσπουδαγμένους με διάφορες εκδηλώσεις, συνέδρια κλπ, δίνοντας τη δυνατότητα συνεύρεσης στους παλιούς συμφοιτητές για να θυμηθούν τα φοιτητικά τους χρόνια.

Οι Έλληνες που σπούδασαν στην Ιταλία είναι ένα ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και παράλληλα μια γέφυρα φιλίας και συνεργασίας με τον φίλο Ιταλικό λαό. Ο Πανελλήνιος Ελληνοϊταλικός Σύλλογος Φιλίας και Συνεργασίας των Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2002 στο Αντάμωμα της Λίμνης Πλαστήρα και από τότε συνεχίζει με συνέδρια, εκδηλώσεις, ημερίδες, χαλαρές ιταλικές βραδιές κλπ, να κρατά σε επαφή τους Ιταλοσπουδαγμένους.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην Ιταλική βραδιά με ποτό, φαγητό (μενού ή κρύο πιάτο), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους :

-Έλενα Αγγελούση, Αρχιτέκτονα, 6974577027.

-Γιώργο Καπετάνιο, Μηχανικό, 6977617189.

-Νίκο Ευθυμιάδη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ελληνοϊταλικού Συλλόγου Φιλίας Και Συνεργασίας Αποφοίτων Ιταλικών Πανεπιστημίων : 2441075440, 6944442532, e-mail : nke@otenet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.