Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Σοβαρός μέχρι το τέλος του αγώνα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα σημείωσε την έκτη συνεχόμενη νίκη του καθώς επιβλήθηκε της Αναγέννησης Διποτάμου με 7-0 σκορ. Αν και δυσκολεύτηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα τελικά κατάφερε να πάρει μια ευρεία σε έκταση νίκη φτάνοντας τις δεκαέξι συνολικά στο πρωτάθλημα. Το σκορ άνοιξε ο Μουρατίδης Χρήστος στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης ο Φουντουκίδης Γρηγόριος έκανε το 2-0 στο 32ο και ο Παναγιωτίδης Πασχάλης σκοράροντας ακατάπαυστα από το 40ο έως και το 80ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 7-0 σκορ πετυχαίνοντας πέντε τέρματα.

Για ενδέκατο αγώνα η ομάδα διατήρησε ανέπαφη την εστία της διατηρώντας παράλληλα, με δώδεκα τέρματα παθητικό, την άμυνα σε καλύτερη όλων των πρωταθλημάτων με τον Παναγιωτίδη Πασχάλη να παραμένει πρώτος στην σχετική κατάταξη των σκόρερ φτάνοντας τα 33 τέρματα συνολικά στο πρωτάθλημα.

Μετά και το τέλος της εικοστής πρώτης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 βαθμούς και συντελεστή 65-12 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 6 Απριλίου στις 17:00 εκτός έδρας με τον Αετό Κορωνούδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου