Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

"Ανθρωπιά και αποτέλεσμα"

Της Έλενας Λιακοπούλου*
Οι συζητήσεις πριν από τις εκλογές περιστρέφονται πάντα γύρω από τις πολιτικές στηρίξεις, τα προγράμματα, τα ψηφοδέλτια και τις συμμαχίες –ποιός πάει με ποιόν, τι θα γίνει τη δεύτερη Κυριακή, ποιόν στηρίζει ο τάδε κ.ο.κ. Σπάνια το θέμα είναι η προσωπικότητα, ο πολιτισμός του υποψηφίου, του ανθρώπου, δηλαδή, που θα κληθεί να μας εκπροσωπήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ή να αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου.
Κι όμως! Έχει μεγάλη σημασία το ποιός είναι ο άνθρωπος, ίσως ακόμα μεγαλύτερη από την ιδεολογία ή την κομματική του ένταξη. Γιατί στις τοπικές κοινωνίες σε αντίθεση με την κεντρική πολιτική, τα ζητήματα απαιτούν, μαζί με τη σωφροσύνη και τον καλό σχεδιασμό, και την ανθρώπινη προσέγγιση. Η πολιτική στους δήμους έχει πάντα προσωπική σφραγίδα.

Μετά από τρία γεμάτα χρόνια συνεργασίας στη διοίκηση του δήμου Παιονίας, μπορώ να μιλήσω για το Κώστα τον Σιωνίδη σαν να τον γνώριζα χρόνια. Η πρώτη εικόνα του Σιωνίδη είναι πάντα η αυστηρότητα. Δεν χαρίζεται σε κανένα! Απαιτεί από το εαυτό του περισσότερα από ότι από τους άλλους και εργάζεται για να τα πετύχει.

Με την συνηθισμένη εικόνα του πολιτικού – “δημοσιοσχεσίτη” ο Σιωνίδης δεν έχει σχέση! Όταν όμως δουλέψεις μαζί του, καταλαβαίνεις πόσο συνεννοήσιμος, συνεργάσιμος και αποτελεσματικός είναι. Μπορείς να στηριχθείς στην ακεραιότητά του και να απολαύσεις το χιούμορ του!

Ο Κώστας δεν έβαλε σκοπό της ζωής του να γίνει πολιτικός. Είναι πρώτα απ’όλα καλός επαγγελματίας και καλός οικογενειάρχης. Ως δήμαρχος όμως είναι βέβαιο ότι θα διοικήσει με ανθρωπιά και αρχές. Και γι αυτό θα πετύχει. Και γι αυτό θα είναι χρήσιμος για την πρόοδο της Παιονίας!

*Λιακοπούλου Έλενα
Υποψήφια Δημοτικός Σύμβουλος
με την
«Παιονία της Προόδου»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.