Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο Γκουντενούδης και η ιστοσελίδα του

Με μια σύγχρονη, καλαίσθητη και λειτουργική ιστοσελίδα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι συνεργάτες του, επικοινωνούν πλέον με τους δημότες Παιονίας στη διεύθυνση www.paioniaisxiri.gr
Στην ιστοσελίδα της Δημοτικής Παράταξης του κ. Γκουντενούδη ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να καταθέσει τις απόψεις, ιδέες, προτάσεις και λύσεις πάνω στα θέματα του Δήμου, διαμορφώνοντας από κοινού το προγραμματικό πλαίσιο αναφοράς της επόμενης πενταετίας.

Επίσης, θα έχει εικόνα ενημέρωσης για τις παρεμβάσεις και τα νέα του Συνδυασμού, για τους Υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους καθώς και για το πρόγραμμα επισκέψεων των επόμενων ημερών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα social media, αφού η ιστοσελίδα είναι συνδεδεμένη με το facebook ενώ το κανάλι στο Youtube ενημερώνεται με βίντεο των δραστηριοτήτων.

Ένα πολύτιμο εργαλείο αμφίπλευρης επικοινωνίας και ανταλλαγής θέσεων και απόψεων που μικραίνει τις αποστάσεις και δίνει ουσιαστικό βήμα λόγου στον Δημότη, που βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.