Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γεώργιος Καρατάσιος στον Αθανάσιο Λαπόρδα

Τον Δήμαρχο Παιονίας Αθανάσιο Λαπόρδα επισκέφθηκε την Τετάρτη το μεσημέρι ο Περιφερεικός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Γεώργιος Καρατάσιος .
Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις εγκαταστάσεις των σχολικών μονάδων του Δήμου Παιονίας.

Παράλληλα από πλευράς του Δημάρχου τέθηκε και το ζήτημα της συγχώνευσης των δύο Δημοτικών Σχολείων σε Τούμπα και Γοργόπη που με παρέμβαση και του Δήμου είχε λάβει παράταση ενός έτους την περασμένη σχολική περίοδο λειτουργώντας στις εγκαταστάσεις των δύο χωριών.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Διευθυντής δεσμεύθηκε να πράξει ότι περνάει από το χέρι του και να εισηγηθεί αναλόγως προς το Υπουργείο προκειμένου να αλλάξει η Υπουργική Απόφαση περί συγχώνευσης των εν λόγω Δημοτικών Σχολείων με αυτά του Ευρωπού και Αξιούπολης, όπως συνέβη και με το αντίστοιχο των Πλάγιων που είχε εξαιρεθεί της συγχώνευσής του με το Δημοτικό Σχολείο της Πλατανιάς.

Σε αντίθετη περίπτωση όπως ανέφερε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παράταση της συγχώνευσης να γίνει την επόμενη σχολική περίοδο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.